Libnet.ro
UNICEF

09:45

Averea senatoarei AUR Diana Sosoaca. Trei locuinte si obiecte de arta de 5.000 de euro. Si-a angajat sotul ca secretar la propriul cabinet de avocatura

Adevărul Adevărul,
Averea senatoarei AUR Diana Sosoaca. Trei locuinte si obiecte de arta de 5.000 de euro. Si-a angajat sotul ca secretar la propriul cabinet de avocatura

Senatoarea Diana Sosoaca, unul dintre cei mai cunoscuti membri AUR, si-a publicat pe site-ul Senatului declaratia de avere. Potrivit acesteia, senatoarea detine mai multe terenuri si locuinte, obiecte de arta mostenite din familie si detine conturi bancare in care se regasesc aproximativ 15. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Averea Dianei Sosoaca. Aretrei locuinte, o casa de vacanta si face peste 20.000 leiluna din avocatura

Declaratia de avere a senatoarei AUR Diana Sosoaca nu arata rau deloc. Avocata are trei locuinte, o casa de vacanta si 4 terenuri, dar si conturi bancare care insumeaza peste 15. 000 de euro, se arata in declaratia de avere depusa la Senat.

Diana Sosoaca, la miting in Piata Victoriei: O sa mori oricum. Acum depinde: mori demn sau mori prost

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a fost prezenta joi seara, la un protest organizat in Piata Victoriei de Federatia Romaniei de Pretutindeni, denumit Miting-ul Libertatii.

Victor Ciutacu a umilit-o pe Diana Sosoaca. Senatoarea de la AUR, jignita in ultimul hal

Diana Sosoaca este tot mai prezenta in spatiul public, mai ales de cand a devenit senator AUR de Iasi. Victor Ciutacu, recent, isi recunostea vina, daca putem spune asa, de a o fi promovat inca de cand era doar avocat. Declaratiile lui Victor Ciutacu au fost facute in prime-time la Romania TV. Victor Ciutacu atac .

Diana Sosoaca, facuta de ras de medicul Alexandru Rafila. Ce gafa uriasa a facut senatoarea AUR

Diana Sosoaca a comis-o in direct, in fata tuturor romanilor. Senatoarea care s-a remarcat pe toata perioada pandemiei cu actiuni menite sa incalce regulile impuse de autoritati, ca preventie impotriva Covid-19, a fost pusa in fata unor termeni medicali pe care nu ii stapaneste. Medicul Alexandru Rafila nu a pierdut ocazia sa-i arate politicianului acest .

Diana Sosoaca continua lupta anti-Covid-19: O sa mori oricum. Acum depinde cum: mori demn sau mori prost

Senatoarea AUR este mai decisa ca niciodata sa duca lupta impotriva vaccinarii si a manipularii mai departe. in cursul serii de joi, Diana Sosoaca a fost prezenta la protestul organizat in Piata Victoriei de Federatia Romaniei de Pretudinteni, fiind denumit Mitingul Libertatii. Diana Sosoaca, nemultumita de colegii din Parlament Senatoarea AUR se considera o persoana .

Diana Sosoaca ataca dur ultima decizie. Nu i-a venit sa creada, ce a spus despre copiii romani

Diana Sosoaca trezeste noi discutii cu ajutorul parerilor sale controversate cu care multi romani nu sunt de acord. Ce spune senatoarea AUR despre copiii din tara si care considera ca e rezolvarea in contextul in subiectul pe care l-a readus in prim-plan? Diana Sosoaca tulbura din nou spiritele. Ce spune despre ultima decizie a autoritatilor? .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )