Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ciutacu a umilit-o pe Diana Sosoaca. Senatoarea de la AUR, jignita in ultimul hal

Playtech Playtech,
Victor Ciutacu a umilit-o pe Diana Sosoaca. Senatoarea de la AUR, jignita in ultimul hal

Diana Sosoaca este tot mai prezenta in spatiul public, mai ales de cand a devenit senator AUR de Iasi. Victor Ciutacu, recent, isi recunostea vina, daca putem spune asa, de a o fi promovat inca de cand era doar avocat. Declaratiile lui Victor Ciutacu au fost facute in prime-time la Romania TV. Victor Ciutacu atac . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca, facuta de ras de medicul Alexandru Rafila. Ce gafa uriasa a facut senatoarea AUR

Diana Sosoaca a comis-o in direct, in fata tuturor romanilor. Senatoarea care s-a remarcat pe toata perioada pandemiei cu actiuni menite sa incalce regulile impuse de autoritati, ca preventie impotriva Covid-19, a fost pusa in fata unor termeni medicali pe care nu ii stapaneste. Medicul Alexandru Rafila nu a pierdut ocazia sa-i arate politicianului acest .

Diana Sosoaca continua lupta anti-Covid-19: O sa mori oricum. Acum depinde cum: mori demn sau mori prost

Senatoarea AUR este mai decisa ca niciodata sa duca lupta impotriva vaccinarii si a manipularii mai departe. in cursul serii de joi, Diana Sosoaca a fost prezenta la protestul organizat in Piata Victoriei de Federatia Romaniei de Pretudinteni, fiind denumit Mitingul Libertatii. Diana Sosoaca, nemultumita de colegii din Parlament Senatoarea AUR se considera o persoana .

Senatoarea AUR Diana Sosoaca, atacata dur de Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o extrem de dur pe senatoarea AUR Diana Sosoaca. Acesta a comparat-o cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor.

Senatoarea Diana Sosoaca vrea sa ceara permis de port-arma intrucat se simte amenintata

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a declarat la un post de televiziune ca vrea sa ceara permis de port-ar.

Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte. E senzational!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut o reactie incredibila dupa investirea in functie a presedintelui Statelor Unite, Joe Biden. La ce trebuie sa se astepte Romania de la SUA dupa parerea Dianei Sosoaca. Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte Invitata la Antena 3, Diana Sosoaca a fost intrebata de .

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce refuza, de fapt, sa faca vaccinul anti-Covid-19: Se moare in spitale

Senatoarea AUR a vorbit in cursul serii de luni despre vaccinul anti-Covid-19, afirmand care este pozitia sa in raport cu serul mult asteptat de toata omenirea. Aceasta a explicat ce decizia a luat cu privire la vaccinare, atat ea, cat si familia sa. in plus, Diana Sosoaca considera ca singura persoana care conduce tara pe .

Diana Sosoaca, la miting in Piata Victoriei: O sa mori oricum. Acum depinde: mori demn sau mori prost

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a fost prezenta joi seara, la un protest organizat in Piata Victoriei de Federatia Romaniei de Pretutindeni, denumit Miting-ul Libertatii.

Diana Sosoaca, la un pas sa paraseasca Romania pentru un job important

Intr-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, senatoarea AUR Diana Sosoaca a dezvaluit detalii mai putin cunoscute despre viata personala. Avocata a vorbit despre originile sale, de familie, dar si despre faptul ca a fost la un pas sa paraseasca Romania pentru o perioada lunga de timp.

Cine este mama Dianei Sosoaca? Este mai celebra decat senatoarea AUR

Pe Diana Sosoaca o cunoaste toata lumea, dupa ce a intrat in Parlament din partea Aliantei pentru Unirea Romanilor. insa putini stiu ca mama senatoarei este chiar mai cunoscuta decat fiica ei.

Reactia senatoarei AUR Diana Sosoaca dupa ce l-a vazut pe Joe Biden depunand juramantul ca presedinte SUA

Diana Sosoaca a fost intrebata, joi, de Razvan Dumitrescu, la Antena 3, ce ar trebui sa astepte Romania de la SUA dupa investirea in functia de presedinte a lui Joe Biden.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )