Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Sora, primul mesaj dupa ce a fost infectat cu Covid-19: Sa ne intoarcem la lucrurile esentiale

Antena3 Antena3,
Mihai Sora, primul mesaj dupa ce a fost infectat cu Covid-19: Sa ne intoarcem la lucrurile esentiale

Scriitorul si filosoful Mihai Sora a revenit, dupa o pauza de trei luni pe Facebook, cu un mesaj in care vorbeste despre discursul lui Winston Churchill la BBC si apelul lui Charles de Gaulle din 18 iunie 1940. continuă pe Antena3

Mihai Sora a revenit pe Facebook, dupa ce s-a crezut ca are coronavirus: Bine v-am regasit, dragi prieteni! Mi-ati lipsit

Scriitorul si filosoful Mihai Sora, despre care s-a crezut ca este infectat cu noul coronavirus,a revenit, dupa o pauza pe Facebook de trei luni, cu un mesaj in care vorbeste despre discursul lui Churchill la BBC.

Mihai Sora a revenit pe Facebook: Bine v-am regasit, dragi prieteni! Sa ne intoarcem la lucrurile esentiale. Mi-ati lipsit!

Scriitorul si filosoful Mihai Sora a revenit, dupa o pauza pe Facebook de trei luni, cu un mesaj in care vorbeste despre discursul lui Churchill la BBC si apelul lui Charles de Gaulle din 18 iunie 1940.

Mihai Sora a revenit pe Facebook. Ce mesaj a postat filosoful roman

Scriitorul si filosoful Mihai Sora a revenit pe Facebook, dupa o pauza de trei luni, cu un mesaj in .

Mihai Sora revine cu o postare pe Facebook dupa 3 luni de absenta

Filosoful Mihai Sora a revenit joi cu o postare pe Facebook dupa aproximativ 3 luni de absenta, dupa ce Luiza Sora, sotia a, postase pe 24 martie un mesaj ambiguu pe Facebook - Pozitivi, amandoi. Si doar Dumnezeu, in mare mila Sa - fara alte explicatii. Sora vorbeste despre discursul generalului De Gaulle de la BBC din seara zilei de 18 iunie 1940. Bine v-am regasit, dragi prieteni! Sa ne intoarcem la lucrurile esentiale. , incheie indragitul filosof.

Lidia Buble: Care a fost primul mesaj pe care l-a transmis aceasta dupa despartirea de Razvan Simion? Reactia neasteptata a artistei

Asaltata de intrebari, artista a rabufnit intr-un final si a transmis un mesaj dur. Inclusiv fanii au fost uimiti de reactia vedetei. Despartirea dintre Lidia Buble si Razvan Simion a fost cumva asteptata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )