Libnet.ro
UNICEF

10:15

Jean Padureanu, ridicat de Politie de la Spitalul Elias.

România Liberă România Liberă,
Jean Padureanu, ridicat de Politie de la Spitalul Elias.

Fostul presedintele al clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, condamnat definitiv la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, a fost ridicat de Politie de la Spitalul Elias, pentru a fi dus in arest, relateaza Mediafax, citand surse judiciare. Citeste si: Condamnari definitive cu EXECUTARE in Dosarul Transferurilor pentru toti greii fotbalului Politistii au venit la spital in jurul orei 17. 45, in baza mandatului de punere in executare emis de instanta . continuă pe România Liberă

Jean Padureanu, ridicat de Politie de la Spitalul de Urgenta Elias

Chiar in ziua in care a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, Jean Padureanu a fost ridicat de catre politisti de la Spitalul de Urgenta Elias, unde era internat de duminica.

Jean Padureanu, internat la spitalul Elias. El este inculpat in Dosarul Transferurilor.

Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, a fost internat cu afectiuni severe la Spitalul Elias din Capitala. El sufera de probleme cardiovasculare si de diabet, potrivit Mediafax. Dana Safta, directorul medical al Spitalului de Urgenta Elias, declara ca Jean Padureanu a fost adus duminica la unitatea sanitara, de la aeroport, dupa ce a acuzat o stare de confuzie. Padureanu este internat la Sectia neurologie. Initial s-a suspectat ca ar fi avut accident .

Jean Padureanu a fost internat la Spitalul Elias. Are diabet si probleme cardiovasculare severe

Fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost internat la spitalul Elias din Capitala. Padureanu a fost adus la spital direct de la aeroport, dupa ce a acuzat o stare de confuzie.

Fratii Becali si Cristi Borcea s-au predat la Constanta: Mihai Stoica, ridicat din casa. Jean Padureanu, luat de politisti de la Spitalul Elias

Fratii Ioan si Victor Becali, precum si Cristi Borcea, condamnati definitiv la inchisoare cu executare in Dosarul transferurilor de jucatori, s-au prezentat, marti seara, la sediul Politiei Judetene.

Jean Padureanu, fostul presedinte de la Gloria Bistrita, internat la Spitalul Elias, cu diabet si probleme cardiace severe

Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, a fost internat la Spitalul Elias din Capitala, din cauza unor probleme cardiovasculare severe, acesta avand si diabet, potrivit directorului medical al unitatii sanitare, Dana Safta.

Jean Padureanu s-a internat la spital, cu doua zile inainte de decizia din Dosarul Transferurilor

Fostul presedinte de la Gloria Bistrita s-a internat la Spitalul Elias, cu doua zile inainte de decizia din Dosarul Transferurilor, unde inculpat.

Jean Padureanu, internat la Spitalul de Urgenta Elias din cauza diabetului sever si a problemelor cardiace

Duminica dupa-masa, presedintele de onoare al clubului Gloria Bistrita a fost dus de urgenta la spital, dupa ce s-a simtit rau in timpul cursei care-l ducea de la Cluj-Napoca in Bucuresti, pentru a afla verdictul in dosarul transferurilor. Diabetul sever si problemele cardiace il mai tin internat pe lord.

Jean Padureanu, dus de urgenta la un spital din Bucuresti

Presedintele de onoare al Gloriei Bistrita a ajuns duminica dupa-masa la o clinica din Bucuresti, dupa ce o ambulanta l-a asteptat pe aeroportul Henri Coanda. Se pare ca lordul va fi supus unor analize amanuntite.

Lordul Gloriei Jean Padureanu, condamnat la 3 ani si patru luni de inchisoare cu executare

Presedintele de onoare al Gloriei Bistrita a primit o noua lovitura marti, dupa ce a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, asta dupa ce initial acesta fusese condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )