Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Mama mea a murit fara ca eu, fiind in politica, sa stiu sa-i explic de ce...

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Mama mea a murit fara ca eu, fiind in politica, sa stiu sa-i explic de ce...

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor, care se afla inca in lucru. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Rectificarea bugetara va fi pozitiva. La Sanatate si Educatie vor fi alocati mai multi bani

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor, despre proiectele din.

Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Rectificarea bugetara va fi pozitiva. La Sanatate vor fi alocati mai multi bani

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor, despre situatia salariilor din mediul.

Sinteza zilei: Premierul Mihai Tudose, informatii in premiera nationala despre noua lege a pensiilor

Premierul Mihai Tudose vine, miercuri seara, la Sinteza zilei, de la Antena 3, unde va vorbi despre noua lege a pensiilor, precum si despre situatia salariilor din mediul privat. Nu rata o editie eveniment.

Mihai Tudose, dupa controlul ANAF la bancile care au raportat pierderi: Li se pare ca isi revin

Premierul Mihai Tudose a anuntat, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca multe dintre bancile pe care le-a criticat in urma cu.

Sinteza zilei: Un judecator o acuza pe procuroarea Elena Radescu de fabricare de probe si abuz in serviciu

Mihai Gadea a difuzat, miercuri seara, la Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu exclusiv cu fostul judecator de la Curtea de Apel Oradea, Traian Munteanu, in legatura cu dosarul ce i-a fost.

Tudorel Toader, la Sinteza zilei: Ma gandesc sa propun si eu ca procurorul general sa fie propus de Senat, ca in SUA

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca ar putea lua in calcul sa propuna ca procurorul.

Sinteza zilei: Documentul secret al CIA despre Elena Ceausescu

Mihai Gadea a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre un document al CIA care arata cine ar fi trebuit sa fie mostenitorul lui Nicolae Ceausescu, in cazul in care acesta ar fi.

Tudorel Toader, la Sinteza zilei: Augustin Lazar a iesit din atributiile sale legale cand i-a convocat pe sefii parchetelor din tara

Ministrul Tudorel Toader, a vorbit, intr-un interviu acordat lui Mihai Gadea, la emisiunea Sinteza zilei, despre cel mai aprig razboi dus in culisele puterii, razboi a carui miza este.

Raluca Turcan, catre Mihai Tudose: Spuneti cu sinceritate de ce stagneaza investitiile, fara referiri din argoul baltilor Brailei. Programul economic PSD a fost o gogoasa electorala

Deputatul PNL, Raluca Turcan, a criticat luni interventia premierului Mihai Tudose cu privire la starea bugetului, spunand ca acesta are obligatia de a spune cu sinceritate de ce stagneaza investitiile, fara referiri din argoul baltilor Brailei, acuzand ca programul economic al PSD nu a fost decat o gogoasa electorala.

Mihai Tudose, convocat azi de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

ACTUALIZARE 16:35 Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta Parlamentului situatia economica a tarii Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta, in Camera Deputatilor, situatia economica a tarii, fiind convocat la Parlament de PNL pentru o dezbatere cu tema Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei romanesti. *ACTUALIZARE 15:36 Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE *ACTUALIZARE 15:23 Orban, despre FSDI: Este o escrocherie de proportii, consecintele vor fi catastrofale pentru companii romanesti ---- Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )