Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sinteza zilei: Un judecator o acuza pe procuroarea Elena Radescu de fabricare de probe si abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Un judecator o acuza pe procuroarea Elena Radescu de fabricare de probe si abuz in serviciu

Mihai Gadea a difuzat, miercuri seara, la Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu exclusiv cu fostul judecator de la Curtea de Apel Oradea, Traian Munteanu, in legatura cu dosarul ce i-a fost. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Victima unui procuror celebru rupe tacerea

Alexandru Lele, fost procuror si actualmente avocat, a vorbit la Sinteza Zilei despre abuzul caruia i-a cazut victima, intr-un dosar instrumentat de Elena Radescu. Aceeasi Elena Radescu, de la.

Sinteza zilei: Documentul secret al CIA despre Elena Ceausescu

Mihai Gadea a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre un document al CIA care arata cine ar fi trebuit sa fie mostenitorul lui Nicolae Ceausescu, in cazul in care acesta ar fi.

Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Rectificarea bugetara va fi pozitiva. La Sanatate si Educatie vor fi alocati mai multi bani

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor, despre proiectele din.

Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Mama mea a murit fara ca eu, fiind in politica, sa stiu sa-i explic de ce...

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor, care se afla inca in lucru.

Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Rectificarea bugetara va fi pozitiva. La Sanatate vor fi alocati mai multi bani

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor, despre situatia salariilor din mediul.

Sinteza zilei: Premierul Mihai Tudose, informatii in premiera nationala despre noua lege a pensiilor

Premierul Mihai Tudose vine, miercuri seara, la Sinteza zilei, de la Antena 3, unde va vorbi despre noua lege a pensiilor, precum si despre situatia salariilor din mediul privat. Nu rata o editie eveniment.

Un fost sef SRI rupe tacerea. Interviu-document la Sinteza Zilei

Ioan Tarnu, fostul sef al SRI Alba, a oferit un interviu exploziv, care a fost prezentat martila Sinteza Zilei. Tarnu vorbeste despre existenta unei structuri suprastatale si povesteste care.

Tudorel Toader, la Sinteza zilei: Ma gandesc sa propun si eu ca procurorul general sa fie propus de Senat, ca in SUA

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca ar putea lua in calcul sa propuna ca procurorul.

Tudorel Toader, la Sinteza zilei: Augustin Lazar a iesit din atributiile sale legale cand i-a convocat pe sefii parchetelor din tara

Ministrul Tudorel Toader, a vorbit, intr-un interviu acordat lui Mihai Gadea, la emisiunea Sinteza zilei, despre cel mai aprig razboi dus in culisele puterii, razboi a carui miza este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )