Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Rectificarea bugetara va fi pozitiva. La Sanatate si Educatie vor fi alocati mai multi bani

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Rectificarea bugetara va fi pozitiva. La Sanatate si Educatie vor fi alocati mai multi bani

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor, despre proiectele din. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Rectificarea bugetara va fi pozitiva. La Sanatate vor fi alocati mai multi bani

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor, despre situatia salariilor din mediul.

Mihai Tudose, la Sinteza zilei: Mama mea a murit fara ca eu, fiind in politica, sa stiu sa-i explic de ce...

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor, care se afla inca in lucru.

Finantele: Rectificarea bugetara va fi finalizata pana la sfarsitul lunii septembrie si va fi pozitiva

Rectificarea bugetara va fi finalizata pana la sfarsitul lunii septembrie. Rectificarea va fi pozitiva si va avea la baza consultari premergatoare cu toate ministerele, se arata ontr-un comunicat lapidar al Ministerului Finantelor Publice, sosit la cateva ore dupa ce premieru Tudose anuntase o rectificare bugetara pozitiva. Singura nuanta diferita intre premier si Finante e cea legata de termen, Tudose anuntand rectificarea in aceasta saptamana, in vreme ce MFP, in aceasta luna. Sunt bani in toate ministerele, vom avea rectificare pozitiva in aceasta saptamana, a sustinut primul ministru.

Mihai Tudose anunta ce intitutie va primi mai multi bani, dupa rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3, ca rectificarea bugetara va fi pozitiva.

Premierul Mihai Tudose i-a convocat pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara.

Ministrii au fost convocati de Mihai Tudose la Palatul Victoria pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare precum cea de la Ministerul Apararii, anunta News. ro, citand surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, la sediul Guvernului, pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Membrii Cabinetului Tudose au fost convocati la Palatul Victoria pentru a discuta despre rectificarea bugetara.

Tudose i-a convocat pe ministri la Palatul Victoria. Tema discutiei: rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri, pentru discutii despre rectificarea bugetara. O alta tema a discutiei este preintampinarea posibilelor situatii similare cu cea de la Ministerul Apararii, in urma careia ministrul Adrian Tutuianu a fost nevoit sa demisioneze din cauza comunicarii deficitare, scrie News. ro.

Premierul Tudose i-a convocat pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, astazi, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare cu cea de la Ministerul Apararii, in urma careia ministrul Adrian Tutuianu a fost nevoit sa demisioneze din cauza comunicarii deficitare, au declarat surse guvernamentale.

Sinteza zilei: Premierul Mihai Tudose, informatii in premiera nationala despre noua lege a pensiilor

Premierul Mihai Tudose vine, miercuri seara, la Sinteza zilei, de la Antena 3, unde va vorbi despre noua lege a pensiilor, precum si despre situatia salariilor din mediul privat. Nu rata o editie eveniment.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )