Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL SOCANT! Runele anunta MOMENTE GRELE pentru ACESTE ZODII!

B1 B1,
Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL SOCANT! Runele anunta MOMENTE GRELE pentru ACESTE ZODII!

Toate zodiile sunt vizate, dar in special acestea! Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit ce le-a pregatit astrele acestor zodii. continuă pe B1

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Casa banilor se deschide pentru zodia Berbec

Astrologul si numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada urmatoare, cand astrele par sa se alinieze in favoarea zodiilor de Foc. Astfel, casa banilor se deschide pentru Berbeci, care vor avea mare succes pe plan profesional, respectiv financiar. Iata ce-ti rezerva horoscopul runelor, prezentat de Voropchievici la Antena 3, pentru zodia ta.

Cod rutier 2019. Ce amenda risca soferii, daca nu au anvelope de iarna. Politia Romana tocmai a facut anuntul

Politia Romana a facut anuntul important pentru soferi! Datorita vortexului polar, schimbarea dintre sezoane pare din ce in ce mai mare. in acest context, daca perioada rece se apropie cu pasi repezi, soferii trebuie deja sa aiba anvelope de iarna in dotare. Cod Rutier 2019. Ce amenda risti, daca nu ai anvelope de iarna? Politia .

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna noiembrie. ANM tocmai a facut anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna noiembrie. Temperaturile vor scadea brusc in urmatoarea perioada si va ploua in majoritatea regiunilor tarii. Vremea se va mai incalzi spre finalul lunii, cand valorile termice vor depasi media normala pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo pentru luna noiembrie ANM a emis o .

Andreea A NASCUT! Mihai Bendeac este CEL MAI FERICIT! VESTEA CEA MARE a venit

Andreea Vasile, fosta mare iubire a lui Mihai Bendeac, a devenit mamica! LACRIMI AMARE iN TEATRUL ROMANESC! BIETUL FLORIN PIERSIC! FIUL SAU A FACUT ANUNTUL SOCANT Fosta concurenta a emisiunii Big.

Soc in muzica! Fuego a facut anuntul iN LACRIMI! A primit o grea lovitura! Din pacate...(GALERIE FOTO)

Celebrul cantaret Paul Surugiu Fuego a publicat un nou mesaj emotionant pe pagina de Facebook in care vorbeste despre bunatate si in care anunta debutuls concertelor sale de colinde desfasurate in toata.

Cozmin Gusa revine in PSD. Cine a facut anuntul referitor la patronul Realitatea TV

Omul de afaceri Cozmin Gusa revine in PSD, anuntul fiind facut de presedintele PSD Sector 1, Dan Tudoarache, cel care detine si functia de primar al acestui sector. Gusa a fost in perioada 2001-2003 secretar general al PSD.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )