Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihail Neamtu dezvaluie ca a fost hartuit sexual de un preot anglican pe cand era student doctorand in UK

Hotnews Hotnews,
 Mihail Neamtu dezvaluie ca a fost hartuit sexual de un preot anglican pe cand era student doctorand in UK

Mihail Neamtu, fost presedinte al partidului de dreapta Noua Republica, in prezent inscris in PNL, a povestit pe contul sau de Facebook, sub hashtag-ul MeToo, campania online prin care victimele abuzurilor sexuale sunt incurajate sa-si faca publice experientele, ca a fost hartuit sexual de un preot anglican pe vremea cand era student doctorand in Marea Britanie. continuă pe Hotnews

MeToo Mihail Neamtu sustine ca a fost hartuit sexual de un preot: Mi-a sarutat lobul urechii, am simtit ca o sa vars

Fostul lider al partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a dezvaluit pe contul sau de Facebook ca a fost hartuit sexual de un preot anglican, pe vremea cand era student la Kings College London. Neamtu s-a alaturat astfel campaniei Metoo, prin care victimele abuzurilor sexuale sunt incurajate sa-si faca publice povestile.

metoo. Un politician celebru acuza ca a fost hartuit sexual de un preot anglican. Mi-a sarutat lobul urechii, am simtit ca o sa vars

Fostul lider al partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a scris un mesaj tulburator pe contul sau de Facebook. Politicianul spune ca a fost hartuit sexual de un preot anglican, pe vremea cand era student.

Tom Jones dezvaluie ca a fost hartuit sexual la inceputul carierei: M-am simtit ingrozitor. Astfel de lucruri se intampla si in industria muzicala VIDEO

Cantaretul Tom Jones sustine ca abuzul si hartuirea sexuala reprezinta o problema si in industria muzicala de pretutindeni, si dezvaluie ca a fost victima agresiunii sexuale, la inceputul carierei sale.

metoo. Ce vedete au marturisit ca au fost agresate sexual

Dupa valul de dezvaluiri de la Hollywood despre avansurile producatorului Harvey Weinstein asupra mai multor actrite, femei din toata lumea si-au expus experientele neplacute pe social media folosind hashtag-ul metoo.

Gimnasta McKayla Maroney sustine ca a fost abuzata sexual de medicul Larry Nassar inca de la 13 ani

Gimnasta McKayla Maroney s-a alaturat campaniei MeToo Si eu, n. r) de pe retelele de socializare si a dezvaluit ca a fost agresata sexual in timp ce concura pentru echipa SUA. Intr-o postare pe Twitter, Maroney sustine ca a fost molestata de Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastica a Statelor Unite.

Gimnasta McKayla Maroney sustine ca a fost abuzata sexual de doctorul lotului de cand avea 13 ani si pana s-a lasat de sport

Gimnasta McKayla Maroney s-a alaturat campaniei MeToo Si eu, n. r) de pe retelele de socializare si a dezvaluit ca a fost agresata sexual in timp ce concura pentru echipa SUA.

Reese Witherspoon si America Ferrera au dezvaluit ca au fost abuzate sexual la 16 si 9 ani: M-au facut sa cred ca tacerea era o conditie a angajarii mele

Reese Witherspoon a declarat ca a fost hartuita sexual de un regizor la varsta de 16 ani, iar actrita America Ferrera a martusirit, de asemenea, ca si povestea ei face parte din miscarea online MeToo, la care participa milioane de femei pe retelele de socializare.

Cantareata islandezaBjork a dezvaluit ca a fost hartuita sexual de un celebru regizor danez: despre cine ar fi vorba

Cantareata islandezaBjorka scris, duminica, pe Facebook ca a fost hartuita sexual in timpul unor filmari de un regizor danez, iar presa straina scrie ca cel mai probabil este vorba de un prestigios cineast, premiat cu Palme dOr.

Ce spune un preot despre femeile care si-au facut curaj sa dezvaluie ca au fost hartuite sexual

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tanasescu, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la miscarea Metoo, prin care mai multe femei si-au facut curaj sa vobeasca.

Declaratiile unui preot despre femeile care au fost hartuite sexual: Nu cumva s-au complacut pentru niste avantaje?

Preotul Eugen Tanasescu, a comentat pe pagina sa de Facebook miscarea Metoo, prin care mai multe femei si-au facut curaj sa vobeasca despre cazurile de hartuire sau agresiune sexuala ale caror victime au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )