Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mihnea-Daniel Nastase - numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor

Antena3 Antena3,
Mihnea-Daniel Nastase - numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor

Mihnea-Daniel Nastase a fost numit in functia de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, Mihai Fifor, printr-o decizie a premierului Viorica. continuă pe Antena3

Mihnea Nastase, fiul lui Adrian Nastase, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor

Mihnea-Daniel Nastase, fiul lui Adrian Nastase, a fost numit in functia de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor, potrivit unei decizii a prim-ministrului Viorica Dancila publicata, joi, in Monitorul Oficial, potrivit Mediafax.

Mihnea Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor

Mihnea-Daniel Nastase a fost numit in functia de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, Mihai Fifor, printr-o decizie a premierului Viorica.

Fiul cel mic al lui Adrian Nastase, numit de Viorica Dancila intr-o functie importanta in Guvern: Cu cine va lucra Mihnea Nastase

Premierul Viorica Dancila l-a numit pe Mihnea Nastase, fiul cel mic lui Adrian Nastase, in functia de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, Mihai.

Cale libera pentru Dancila in cursa pentru Cotroceni. Mihai Fifor se retrage si el din competitia interna pentru prezidentiabilul PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat pentru Digi24. ro ca se retrage din competitia interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale si o va sustine pe Viorica Dancila. Cu o zi in urma, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat si el ca se retrage din competitia interna.

Mihai Fifor se retrage din cursa pentru alegerea prezidentiabilului PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, s-a retras din cursa pentru alegerea candidatului social-democrat la alegerile prezidentiale din iarna, anunta Digi24. Acesta l-a urmat pe Eugen Teodorovici, care cu o zi in urma a facut acelasi anunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )