Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mii de cadre medicale din judetul Suceava refuza vaccinul anti-COVID-19

Adevărul Adevărul,
Mii de cadre medicale din judetul Suceava refuza vaccinul anti-COVID-19

In perioada 12-16 noiembrie, Directia de Sanatate Publica Suceava a facut o catagrafie a cadrelor medicale pentru a stabili lista celor care vor sa se vaccineze impotriva SARS-CoV-2. Au fost chestionati 6. 000 de medici, asistente, infirmiere si ingrijitoare. continuă pe Adevărul

Teribil accident de circulatie in judetul Suceava: o masina s-a rostogolit intr-un parau

Un grav accident rutier s-a produs in dupa-amiaza zilei de luni, 23 noiembrie, in comuna Preutesti, din judetul Suceava. Un barbat a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat pe plafon in albia unui parau. Politistii fac cercetari pentru a stabili conditiile in care s-a produs accidentul rutier.

Moastele Sf. Ioan cel Nou vor fi purtate in pelerinaj pe strazile din Judetul Suceava! Zilele acestea, ele vor fi purtate cu cinste si cu rugaciune, pentru ca prezenta lor sa aduca, iarasi, credinta ca nu suntem singuri

Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor a anuntat, luni, ca moastele Sf. Ioan cel Nou vor fi purtate intr-un pelerinaj prin mai multe comunitati din judetul Suceava: Cei care credem in Dumnezeu, in El ne punem nadejdea. Si ii cerem sa ne ierte, sa ne apere si sa ridice aceasta molima.

CTP, atac umilitor la Monica Pop pentru ca refuza vaccinul. Cum si-a batut joc de studiile si meseria ei: Precupeata la piata

CTP, atac umilitor la Monica Pop pentru ca refuza vaccinul. Gazetarul ii critica dur pe cei care fac campanie masiv impotriva imunizarii pentru coronavirus. Ce spune acesta despre celebrul medic oftalmolog?! CTP, despre vaccinul anti-COVID Cristian Tudor Popescu ii critica aspru pe cei care ii indeamna pe romani sa nu se vaccineze impotriva COVID-19. Jurnalistul .

Momentul in care un pieton este spulberat de o masina pe un drum din judetul Suceava. Victima a murit VIDEO

Momentul impactului a fost surprins de o camera video de supraveghere amplasata in zona. in imagini se vede cum un pieton traverseaza strada, la o distanta de cativa metri de zebra, fara sa se asigure in prealabil.

inca 7 localitati din judetul Constanta intra in carantina

Incepand cu data de 21 noiembrie, ora 20,00, alte sapte localitati din judetul Constanta vor intra i.

Masa calda pentru zece mii de persoane din judetul Buzau

In prag de sarbatori, persoanele din categoriile defavorizate din judetul Buzau primesc o veste buna. Peste zece mii de persoane vor avea asigurata gratuit o masa calda.

incepe programul de relaxare a restrictiilor. Mii de romani din aceasta tara se vor bucura

Incepe programul de relaxare a restrictiilor in Franta. Mii de romani din aceasta tara se vor bucura de ele. Franta va incepe sa ridice restrictiile pentru limitarea pandemiei de coronavirus in saptamanile ce urmeaza, desfasurand procesul pe parcursul a trei etape, pentru a evita o noua explozie a numarului de cazuri de infectii, a anuntat .

Carantina zonala pentru inca sase localitati din Ilfov si sapte din judetul Constanta. Masura intra in vigoare de sambata seara

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a emis sambata, ordinul de carantinare zonala a inca sase localitatidin judetul Ilfov si alte sapte din judetul.

Universitatea Babes-Bolyai doneaza tablete pentru elevii din judetul Cluj

Universitatea Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca a donat 50 de tablete performante unor elevi din .

Sfarsit tragic pentru o politista din judetul Alba. A murit in curte, sub rotile unei autoutilitare care o luase la vale si pe care incerca sa o opreasca

Sfarsit tragic pentru o politista din Alba. Femeia in varsta de 42 de ani a murit, sambata searain curtea gospodariei familieidin Cluj, strivita sub rotile unei autoutilitare pe care nu a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )