Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mike Tyson, la un pas de moarte din cauza alcoolului! Fostul boxer nu poate trai fara whiskey!

ADPM ADPM,
Mike Tyson, la un pas de moarte din cauza alcoolului! Fostul boxer nu poate trai fara whiskey!

Cu toate ca a pretins ca nu s-a mai atins de droguri si de alcool in ultimii trei ani, Mike Tyson a recunoscut in cadrul unei conferinte de presa ca este la un pas de moarte din cauza viciilor sale. Fostul mare sportiv obisnuieste sa bea cat e ziua de lunga si nu ascunde faptul ca este dependent si de droguri. Continue reading . continuă pe ADPM

Mike Tyson: Sunt aproape de moarte, pentru ca sunt un alcoolic inrait

Fostul pugilist american Mike Tyson spune ca este aproape de moarte deoarece intrucat este un alcoolic inrait. Tyson, in varsta de 47 de ani, a afirmat ca de 6 zile nu a mai consumat alcool sau droguri, ceea ce.

Mike Tyson: Sunt aproape de MOARTE, pentru ca sunt un ALCOOLIC iNRAIT

Fostul pugilist american Mike Tyson a declarat, pentru postul ESPN, ca este aproape de moarte deoarece este un alcoolic inrait si ca de sase zile nu a mai consumat alcool sau droguri, ceea ce e un miracol,.

VIDEO Mike Tyson: Sunt pe punctul de a muri pentru ca imi place alcoolul

In ultima sa aparitie publica, in calitate de promotor al unor gale de box, celebrul boxer si actor Mike Tyson a recunoscut ca duce o lupta continua cu dependenta de alcool si de droguri, scrie Huffington Post.

Timisoara: Ponei grav bolnav la ZOO, din cauza snacks-urilor si pufuletilor vizitatorilor

Un ponei de la gradina zoologica din Timisoara este grav bolnav dupa ce a mancat snacks-uri si pufuleti aruncate de vizitatori. Din cauza celor care au ignorat mesajele Nu hraniti animalele, medicii.

Circulatie intrerupta pe DN13 Brasov - Sighisoara, din cauza unei viituri

Traficul rutier este intrerupt pe DN13 Brasov - Sighisoara, la kilometrul 23, in Padurea Bogatii, din cauza unei viituri, in urma unei ploi torentiale, informeaza un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

UPDATE Circulatia pe DN13 Brasov - Sighisoara, intrerupta din cauza unei viituri, a fost reluata

Traficul rutier pe DN13 Brasov - Sighisoara, intrerupt la kilometrul 23, in Padurea Bogatii, din cauza unei viituri, a fost reluat, dupa ce lucratorii de la drumuri au degajat partea carosabila de noroiul si pietrisul antrenate de o ploaie torentiala, informeaza un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Sute de persoane au fost evacuate la frontiera Spaniei cu Portugalia din cauza unui incendiu

In jur de 300 de persoane au fost evacuate, vineri, la frontiera Spaniei cu Portugalia, din cauza unui incendiu puternic care a afectat un parc natural, relateaza AFP. Peste 200 de pompieri luptau vineri, atat.

Nasdaq a suspendat tranzactiile pentru trei ore din cauza unei erori tehnice

Tranzactiile pe piata Nasdaq de la New York au fost suspendate pentru aproape trei ore in timpul sedintei de ieri din cauza unei erori tehnice, transmite Bloomberg.

Cel mai bogat indian, mai sarac cu 5,6 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei la un minim record. Rupia, moneda nationala a Indiei, a.

Cod rosu in Bulgaria din cauza incendiilor de padure si de campie

In Bulgaria au fost instituite codurile rosu si portocaliu pe tot teritoriul tarii, din cauza pericolului iminent de raspandire rapida si pe scara larga a incendiilor de padure si de campie, conform surselor de presa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )