Libnet.ro
UNICEF

01:05

Milano, Italia: Atac asupra unui autobuz scolar. 51 de copii, sechestrati de sofer

Playtech Playtech,
Milano, Italia: Atac asupra unui autobuz scolar. 51 de copii, sechestrati de sofer

Milano. Clipe de groaza pentru 51 de elevi care erau transportati cu un autobuz scolar si care au fost sechestrati de soferul care a si incendiat vehiculul. intreaga scena s-a petrecut langa Milano, in Italia. in autobuz se aflau doua clase de adolescenti si insotitorii lor adulti. Cu totii ar fi trebuit sa ajunga la [] . continuă pe Playtech

VIDEO Italia: Un imigrant a incendiat un autobuz scolar. Mai multi elevi s-au intoxicat cu fum

Un imigrant african a incendiat un autobuz scolar, miercuri, la periferia orasului italian Milano, in semn de protest fata de moartea extracomunitarilor in Marea Mediterana, mai multi elevi fiind intoxicati cu fum, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate italiene, relateaza Mediafax.

Italia: Mister asupra mortii lui Imane Fadil, martora-cheie in procesul Ruby. Belusconi: Nu am cunoscut-o niciodata

Imi pare rau pentru orice tanar care moare. Nu cunosteam aceasta persoana si nu am vorbit niciodata cu ea. Acesta a fost raspunsul pe care liderul Forza Italia, Silvio Berlusconi, l-a dat sambata, la Melfi Potenza), celor care i-au cerut un comentariu privind moartea lui Imane Fadil, martora in asa-numitul proces Ruby, relateaza RaiNews, citat de Rador. Lucrurile pe care le-am citit in declaratiile sale - a adaugat Berlusconi - mi-au dat mereu senzatia ca erau inventate si absurde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )