Libnet.ro
UNICEF

20:15

Minciunile, dezinformarile si manipularile premierului Viorica Dancila din Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
Minciunile, dezinformarile si manipularile premierului Viorica Dancila din Parlamentul European

Ca de obicei, ca si Liviu Dragnea sau dl Tariceanu, premierul Viorica Dancila minte si manipuleaza. Aceste minciuni trebuie demontate, cetatenii sa nu ramana cu impresia ca are dreptate. Iata declaratiile principale ale domniei sale, insotite de comentarii si explicatii. continuă pe Adevărul

47 de europarlamentari, scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila: Redefinirea familiei poate dauna copiilor din toate familiile

Un numar de 47 de europarlamentari i-au trimis o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila pe tema referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, spunand ca Executivul este practic complice la i.

Tariceanu, despre prestatia lui Dancila din Parlamentul European: Bravo ei! S-a prezentat foarte bine (VIDEO)

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a laudat-o pe Viorica Dancila, pentru prestatia sa din Parlamentul European, acolo unde a avut loc, miercuri, o dezbatere cu privire la situatia statului de drept din.

A fost pozitia unui roman adevarat

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a calificat astazi interventia premierului Viorica Dancila in Parlamentul European drept pozitia unui roman adevarat care-si apara tara.

Sectia de procurori din CSM o ataca pe Viorica Dancila: A facut acuzatii grave, nesustinute factual

Procurorii din CSM reactioneaza dupa discursul premierului Viorica Dancila din Parlamentul Euroopean. Si o acuza ca a facut afirmatii fara acoperire. Sectia pentru procurori a luat act cu ingrijor.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu pot accepta ca Jandarmeria Romana sa fie acuzata de actiuni si proceduri practicate peste tot in Europa (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut in discursul saus in Parlamentul European ca la mitingul din 10 august jandarmii au intervenit impotriva protestatarilor violenti care au incercat sa ocupe sediul.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Guvernul a crescut nivelul de trai al romanilor si de aceea romanii il iubesc (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o noua interventie, miercuri, in plenul Parlamentului European, in care a sinut sa le raspunda unora dintre europarlamentarii care au vorbit despre situatia din.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: in rapoartele MCV nu am vazut nimic despre protocoalele dintre serviciile de informatii si institutiile de justitie

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat miercuri, in plenul Parlamentului European, ca in rapoartele MCV nu a vazut nimic despre incalcarea drepturilor omului si despre protocoalele secrete dintre serviciile de.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu am venit ca sa dau socoteala! Critici DURE la adresa rapoartelor MCV (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la dezbaterile din plen privind situatia statului de drept din Romania, ca nu a venit sa dea socoteala. Va spun de la inceput ca nu am venit aici sa dau.

Procurorii din CSM o critica pe Viorica Dancila

Afirmatia ca solutiile in dosare ar fi pronuntate de magistrati la diverse presiuni pot afecta grav independenta si credibilitatea justitiei, atrage atentia Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca reactie la declaratiile premierului Viorica Dancila din plenul Parlamentului European.

Procurorii din CSM critica afirmatiile facute de Viorica Dancila in Parlamentul European

Sectia pentru procurori a CSM anunta miercuri ca a luat act cu ingrijorare de declaratiile publice ale prim-ministrului din Plenul Parlamentului European, privind functionarea sistemului judiciar din Romania. Magistratii sustin ca afirmatiile premierului sunt grave, nesustinute de fapte si nepermise intr-un stat de drept.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )