Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

De la mine ai un NU!, campania impotriva discriminarii inspirata de Mihaela Radulescu si Romanii au talent

Adevărul Adevărul,
De la mine ai un NU!, campania impotriva discriminarii inspirata de Mihaela Radulescu si Romanii au talent

Remarcile Mihaelei Radulescu, membru al juriului Romanii au talent, cu privire la homosexuali, pe care i-a numit oameni anormali, precum si show-ul difuzat de Pro TV au inspirat campania De la mine ai un NU, lansata de ActiveWatch si sustinuta de mai multe vedete si personalitati, care are ca scop sanctionarea discursurilor care instiga la discriminare, scrie Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Mihaela Radulescu, din nou pedepsita de Simon Cowell?

Mihaela Radulescu a ajuns din nou in atentia lui Simon Cowell dupa ce acesta a aflat ca vedeta din Romania le-a spus gimnastelor de 14 ani sa slabeasca, in cadrul show-ului pe care acesta l-a lansat si pe care il conduce la nivel international.

Romanii au talent 2015. Mihaela Radulescu a dansat pe scena langa un concurent. Cum a reactionat tanarul

La cea de-a saptea editie a emisiunii Romanii au talent, jurata Mihaela Radulescu s-a ridicat de pe scaun si a dansat pe scena, alaturi de Pavel Bartos si Smiley, in timp ce un tanar asistent medical, Marian Radu, a interpretat melodia If tomorrow never comes.

Mihaela Radulescu topless la plaja in fata copiilor!

Mihala Radulescu a postat, in urma cu cateva minute, pe Instagram, o fotografie in care apare topless la plaja! Si nu oricum, ci jucandu-se in nisip cu fiul ei si inca doua fetite.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )