Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romanii au talent 2015. Mihaela Radulescu a dansat pe scena langa un concurent. Cum a reactionat tanarul

România Liberă România Liberă,
Romanii au talent 2015. Mihaela Radulescu a dansat pe scena langa un concurent. Cum a reactionat tanarul

La cea de-a saptea editie a emisiunii Romanii au talent, jurata Mihaela Radulescu s-a ridicat de pe scaun si a dansat pe scena, alaturi de Pavel Bartos si Smiley, in timp ce un tanar asistent medical, Marian Radu, a interpretat melodia If tomorrow never comes. continuă pe România Liberă

Mihaela Radulescu, din nou pedepsita de Simon Cowell?

Mihaela Radulescu a ajuns din nou in atentia lui Simon Cowell dupa ce acesta a aflat ca vedeta din Romania le-a spus gimnastelor de 14 ani sa slabeasca, in cadrul show-ului pe care acesta l-a lansat si pe care il conduce la nivel international.

Mihaela Radulescu topless la plaja in fata copiilor!

Mihala Radulescu a postat, in urma cu cateva minute, pe Instagram, o fotografie in care apare topless la plaja! Si nu oricum, ci jucandu-se in nisip cu fiul ei si inca doua fetite.

Romanii au talent 2015. Andra, surprinsa de un concurent mascat. Cine s-a ascuns in spatele mastii

La cea de-a saptea editie a emisiunii Romanii au talent a participat un concurent mascat, care a surprins juriul. in spatele mastii s-a aflat producatorul unor melodii ale Andrei, Andi Cristescu.

De la mine ai un NU!, campania impotriva discriminarii inspirata de Mihaela Radulescu si Romanii au talent

Remarcile Mihaelei Radulescu, membru al juriului Romanii au talent, cu privire la homosexuali, pe care i-a numit oameni anormali, precum si show-ul difuzat de Pro TV au inspirat campania De la mine ai un NU, lansata de ActiveWatch si sustinuta de mai multe vedete si personalitati, care are ca scop sanctionarea discursurilor care instiga la discriminare, scrie Paginademedia. ro.

Caru' cu Vedete: Au aparut imaginile cu Madalina Ghenea, goala pusca; Rihanna, surprinsa in timp ce prizeaza cocaina; Mihaela Radulescu, in sanii goi, pe plaja! Ce au vazut toti prietenii ei

O cantareata de muzica populara socheaza: Vreau sa devin virgina. O cantareata de muzica populara a luat o decizie total neobisnuita. Tatiana. 3 Sud Est lanseaza o noua piesa, in colaborare cu o super artista! Vezi despre cine este vorba!Baietii de la 3 Sud Est lanseaza un single nou.

Romanii au talent, episodul sapte: lacrimi de ras si o printesa contemporana

Romanii au talent. Cea de-a saptea editie a show-ului Romanii au talent, difuzata in aceasta seara, la Pro TV, de la ora 20. 30, continua lupta pentru marele premiu de 120. 000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, cat si cea pentru premiul de originalitate, in valoare de 10. 000 de euro. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente din timpul emisiunii.

Romanii au talent, episodul sapte: printre acrobatii sangeroase si numere de magie periculoase, Andi Moisescu si-a trimis echipa favorita in semifinala

Romanii au talent. in cea de-a saptea editie a show-ului Romanii au talent, Andi Moisescu a apasat, in sfarsit, butonul auriu si a trimis direct in semifinala un trio de baieti experti in rezolvarea cubului Rubik. Atat juriul, cat si gazdele emisiunii au fost hipnotizate de un magician al carui secret nu a reusit nimeni sa-l afle, iar un numar de gimnastica impresionant a socat si speriat, in acelasi timp, juriul.

Romanii au talent a facut deliciul telespectatorilor de Paste: ce programe au preferat romanii in weekend

Show-ul Romanii au talent a fost preferatul telespectatorilor in weekend-ul sarbatorii de Paste, plasand postul Pro TV in topul audientelor atat in seara de vineri, cat si in cea de duminica, potrivit cifrelor de audienta publicate de Paginademedia. ro. De asemenea, filmul Iisus din Nazareth, difuzat tot de postul din Pache Protopopescu, s-a impus, surclasand emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )