Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem informatic pentru eficientizarea salarizarii si a finantarii din institutiile de invatamant preuniversitar/Contractul are o valoare estimata de aproape 5 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem informatic pentru eficientizarea salarizarii si a finantarii din institutiile de invatamant preuniversitar/Contractul are o valoare estimata de aproape 5 milioane de euro

Ministerul Educatiei a demarat sambata, 7 septembrie, o licitatie deschisa pentru achizitia de produse si servicii pentru eficientizarea sistemului de salarizare in educatie in contextul descentralizarii, contract finantat cu fonduri UE, a carui valoare estimata este de 21. 5 milioane lei 4,84 milioane euro), potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Proiectul vizeaza realizarea unui sistem informatic, care va permite o gestionare mai eficienta a finantarii unitatilor de invatamant preuniversitar, prin transferarea responsabilitatilor la nivel local, precum si verificarea permanenta a corectitudinii alocarilor bugetare si respectarea prevederilor legale privind remunerarea personalului. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei l-a revocat din functie pe rectorul Universitatii Ovidius din ...

Rectorul universitatii Ovidius din Constanta, Gabriela Stanciu, a fost revocata din functie printr-un ordin al Ministerului Educatiei Nationale, aceasta pierzandu-si si functia de ordonator de credite. In completarea acestei decizii, Ministerul Educatiei Nationale a aprobat vineri numirea profesorului universitar Ion Bordeianu in functia de ordonator de credite al universitatii constantene. Deciziile MEN, aprobate prin ordin de ministru, isi produc efectele incepand cu data de 5 septembrie .

Ministerul Educatiei a publicat Calendarul Evaluarii Nationale 2014

Examenele Evaluarii Nationale 2014 vor incepe in 23 iunie, cu proba scrisa la Limba si literatura romana, iar pe 1 iulie vor fi afisate rezultatele finale. Ministerul Educatiei Nationale a publicat in Monitorul Oficial ordinul privind organizarea evaluarii nationale pentru absolventii clasei a VIII-a in anul scolar 2013-2014. Examenul va fi supravegheat video si anul viitor, iar camerele vor fi instalate si in salile in care se descarca subiectele, precum si in salile in care se evalueaza lucrarile scrise.

Sase intrebari despre admiterea la liceu la care raspunde Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei, care recent a anuntat modificari in admiterea elevilor la liceu, aduce o serie de lamuriri legate de schimari.

DOCUMENT Ministerul Sanatatii vrea sa mareasca numarul de centre in care se pregatesc medicii rezidenti

Ministerul Sanatatii MS) vrea sa modifice regulamentul privind organizarea si finantarea rezidentiatului, pregatire pe care medicii sunt nevoiti sa o parcurga pentru a putea profesa medicina. Printre altele, se doreste marirea numarului de centre de pregatire pentru medicii tineri, abia intrati in sistem, pentru a acoperi deficitul de cadre medicale cu care se confrunta tara noastra.

Scolile unde sunt diferente mari intre notele la simulari si cele la examene vor fi monitorizate de Ministerul Educatiei

Incepand cu noul an scolar, vor fi introduse controale care vor urmari prezenta la scoala, ce se intampla in clasa si modul in care decurge evaluarea, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax. Ministrul precizeaza ca primele controlate, chiar din septembrie-octombrie, vor fi scolile unde au fost variatii foarte mari intre evaluarile la clasa si Evaluarile Nationale.

Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru exploatare la Rosia Montana

Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana, Robert Cazanciuc infirmand astfel zvonurile aparute saptamana trecuta, potrivit carora avizul ministerului ar fi fost unul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )