Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministerul Energiei aproba construirea gazoductului BRUA

Adevărul Adevărul,
Ministerul Energiei aproba construirea gazoductului BRUA

Autorizatia de construire a gazoductului Bulgaria Romania Ungaria Austria BRUA) a fost emisa vineri de Ministerul Energiei. Acest proiect ar urma sa formeze un coridor de transport al gazelor naturale care sa conecteze regiunea central-europeana de cea sud-estica, diversificand pe viitor optiunile de aprovizionare ale Romaniei, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Ministerul Energiei da unda verde gazoductului BRUA, acesta ar trebui finalizat in 2019

Ministerul Energiei a anuntat ca a emis autorizatia de construire pentru gazoductul BRUA, un nou coridor european de transport al gazelor naturale care va interconecta Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria. Ministrul Energiei, Toma Petcu, sustine ca.

Ministerul Energiei da unda verde gazoductului BRUA, care ar trebui finalizat in 2019

Ministerul Energiei a anuntat ca a emis autorizatia de construire pentru gazoductul BRUA, un nou coridor european de transport al gazelor naturale care va interconecta Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria.

Ministerul Energiei a emis autorizatia pentru construirea gazoductului Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria. Toma Petcu: Cel mai mare beneficiu este ca Romania isi diversifica sursele de aprovizionare cu gaze

Ministerul Energiei a emis autorizatia de construire pentru gazoductul BRUA, un nou coridor european de transport al gazelor naturale care va interconecta Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria. Anterior, proiectul era in blocaj, intrucat nu se putea emite autorizatia de construire, astfel ca statul roman risca intarzierea lucrarilor si pierderea finantarii europene de aproape 180 de milioane de euro.

Ministerul Energiei a infiintat un departament special pentru proiectul gazoductului BRUA, care a emis autorizatie de construire

Ministerul Energiei a emis pe 27 februarie autorizatia de construire pentru gazoductul BRUA, un nou coridor european de transport al gazelor naturale care va interconecta Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria, se arata intr-un comunicat de presa. Pentru a putea emite autorizatia, Ministerul Energiei a infiintat un departament special care sa se ocupe de proiectul BRUA.

Ministerul Energiei vrea sa dea ajutoare de stat de 283,4 milioane lei pentru inchiderea unor mine de carbune

Ministerul Energiei vrea sa acorde Complexului Energetic Hunedoara si Societatii Nationale de inchideri Mine Valea Jiului ajutoare de stat in suma totala de 283,4 milioane lei, in acest an, pentru inchiderea minelor de carbune necompetitive, arata doua proiecte de Hotarare publicate de minister in dezbatere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )