Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministerul Energiei vrea ca membrii Consiliului de Administratie al Electrica sa fie alesi prin vot cumulativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Energiei vrea ca membrii Consiliului de Administratie al Electrica sa fie alesi prin vot cumulativ

Ministerul Energiei vrea ca membrii Consiliului de Administratie al Electrica, lider in distributia si furnizarea de energie electrica in Romania, sa fie alesi prin metoda votului cumulativ. Ministerul Energiei, in calitate de actionar detinand 48,78% din capitalul social al societatii, a solicitat astfel completarea convocatorului adunarii actionarilor din 27 aprilie. continuă pe Ziarul Bursa

Senatorul liberal Daniel Zamfir vrea ca membrii CA al BNR sa nu mai fie exonerati de raspunderea civila sau penala

O initiativa legislativa a senatorului PNL Daniel Zamfir vrea modificarea Legii 312 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei BNR), astfel incat sa fie abrogate alineatele din lege care ii exonereaza de raspunderea civila sau penala pe membrii Consiliului de Administratie.

Ministerul Energiei a emis decizia privind demararea lucrarilor la gazoductul BRUA

Ministerul Energiei, in calitate de autoritate competenta pentru proiecte de infrastructura energetica de interes comun, a emis luni, 21 martie 2018, Decizia exhaustiva privind gazoductul BRUA. Acest pas da dreptul operatorului Transgaz de a incepe efectiv a lucrarilor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei.

Ministerul Energiei a emis decizia privind demararea lucrarilor la gazoductul BRUA -*- Ministerul Energiei a emis decizia privind demararea lucrarilor la gazoductul BRUA

Ministerul Energiei, in calitate de autoritate competenta pentru proiecte de infrastructura energetica de interes comun, a emis miercuri, 21 martie 2018, Decizia exhaustiva privind gazoductul BRUA. Acest pas da dreptul operatorului Transgaz de a incepe efectiv a lucrarilor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei.

Ministerul Energiei anunta finalizarea unei investitii de 8,9 milioane lei la depozitul Depomures

Ministerul Energiei, in calitate de autoritate competenta pentru proiecte de infrastructura energetica de interes comun, a receptionat o investitie de 8,9 milioane de lei in reteaua de conducte de gaze naturale aferenta depozitului de gaze Depomures, din Targu Mures.

Ministerul Energiei si Transgaz dau ca sigura interconectarea cu Austria, prin BRUA

Ministerul Energiei si Transgaz TGN) au anuntat, ieri, ca lucrarile la gazoductul BRUA pot incepe, dupa ce Ministerul a emis Decizia exhaustiva, in acest sens.

Ministerul Energiei propune utilizarea partiala a depozitului Rosia

Ministerul Energiei propune utilizarea partiala, din 25 aprilie pana la 31 decembrie 2018, a depozitului Rosia din cadrul Complexului Energetic Oltenia, pentru asigurarea stocurilor de lignit necesare iernii viitoare, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern postat pe site-ul institutiei.

Ministerul Dezvoltarii vrea sa modernizeze drumurile judetene din regiunea Bucuresti Ilfov. Ce lucrari sunt finantate si cu cat

Ministerul Dezvoltarii a lansat apelul de proiecte privind modernizarea drumurilor judetene din regiunea Bucuresti-Ilfov, care pot fi depuse in perioada 30 martie 02 iulie 2018.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )