Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministerul de Externe: Romanii blocati in Malaysia au fost evacuati din zona afectata de inundatii si se indreapta spre capitala Kuala Lumpur

Hotnews Hotnews,
 Ministerul de Externe: Romanii blocati in Malaysia au fost evacuati din zona afectata de inundatii si se indreapta spre capitala Kuala Lumpur

Ministerul de Externe informeaza ca, in cursul diminetii de joi, au avut loc operatiuni de evacuare a celor patru romani blocati alaturi de alti 120 de turisti straini in Parcul National Taman Negara din Malaysia, acestia indreptand-se in prezent spre capitala Kuala Lumpur. continuă pe Hotnews

MAE: Romanii blocati in Malaysia au fost evacuati din zona afectata de inundatii si se indreapta spre Kuala Lumpur

Ministerul de Externe informeaza ca, in cursul diminetii de joi, au avut loc operatiuni de evacuare a celor patru romani blocati alaturi de alti 120 de turisti straini in Parcul National Taman Negara din Malaysia, acestia indreptand-se in prezent spre capitala Kuala Lumpur.

Romanii blocati in Malaezia au fost evacuati din zona afectata de inundatii

Romanii blocati in Malaezia au fost evacuati din zona afectata de inundatii, a anuntat Ministerul de Externe, care a precizat ca romanii blocati in Parcul National Taman Negara se indreapta spre capitala Kuala Lumpur.

MAE: Romanii blocati in Malaysia au fost evacuati si se indreapta spre Kuala Lumpur

Cei patru romani blocati alaturi de alti 120 de turisti straini in Parcul National Taman Negara din Malaysia au fost evacuati, joi dimineata, si se indreapta spre capitala Kuala Lumpur, a anuntat.

Turistii romani blocati in Malaezia au fost evacuati si se indreapta spre Kuala Lumpur

Ministerul de Externe informeaza ca, in cursul diminetii de joi, au avut loc operatiuni de evacuare a celor patru romani blocati alaturi de alti 120 de turisti straini in Parcul National Taman Negara din.

Turisti romani blocati intr-un hotel din Malaezia

Peste 100 de turisti, printre care si 4 cetateni romani, sunt blocati intr-o statiune malaeziana in urma inundatiilor violente din ultimele zile. Ministerul Afacerilor Externe din Romania a declarat ca se.

Turistii romani blocati intr-o statiune din Malaezia au fost salvati

Update: Potrivit unui comunicat MAE, cei patru romani au fost salvati si se afla in siguranta, intr-o scoalaStire initialaPeste 100 de turisti, printre care si 4 cetateni romani, sunt blocati intr-o.

SUA: Fostul presedinte George H. W. Bush a fost spitalizat din cauza unor dificultati respiratorii

Fostul presedinte american George H. Bush, in varsta de 90 ani, a fost internat intr-un spital din Texas sud) din cauza unor dificultati respiratorii, a anuntat, marti, purtarorul sau de cuvant, citat de.

UEFA dicteaza sanctiuni drastice pentru Astra si CFR. Au fost EXCLUSE din cupele europene

Sanctiune drastica aplicata de UEFA pentru doua cluburi din Liga I. Astra si CFR Cluj au primit interdictie de participare in cupele europene pentru 3 sezoane. in plus, Astra a fost amendata cu 100. 000 de euro,.

UEFA: CFR Cluj si Astra Giurgiu au fost excluse din cupele europene in urmatoarele trei sezoane

CFR Cluj si Astra Giurgiu au fost sanctionate cu excluderea din cupele europene in urmatoarele trei sezoane, deoarece inregistreaza datorii catre alte grupari, angajati si autoritati, a anuntat, luni,.

Abia eliberat, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost trimis din nou in judecata

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, eliberat conditionat din inchisoare in noiembrie, dupa ce a fost condamnat pentru fapte de coruptie, a fost trimis in judecata de procurorii craioveni, pentru abuz in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )