Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministerul Finantelor a propus suplimentarea plafonului alocat pentru Programul Prima Casa

B1 B1,
Ministerul Finantelor a propus suplimentarea plafonului alocat pentru Programul Prima Casa

Ministerul Finantelor a propus suplimentarea cu 250 de milioane de lei a fondului alocat pe 2016 pentru Programul Prima Casa. Nivelul plafonului suplimentar de garantare pentru 2016 este fundamentat de perioa. continuă pe B1

Ministerul Finantelor propune suplimentarea plafonului de garantii pentru programul Prima Casa cu 250 milioane de lei

Ministerul Finantelor Publice propune suplimentarea plafonului alocat pentru programul Prima casa cu 250 de milioane de lei pana la finalul anului, pe fondul solicitarilor din partea bancilor, astfel ca acestea ar putea acorda credite de inca 500 milioane de lei.

Analizam posibilitatea suplimentarii sumelor pentru Programul &171;Prima Casa &187; pentru sfarsitul anului

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a precizat la finalul sedintei Executivului, ca se analizeaza posibilitatea suplimentarii sumelor pentru Programul Prima Casa pentru sfarsitul anului si s-a declarat surprinsa de cererea mare din acest an pentru acest program, potrivit unor surse din presa.

Ministerul Finantelor vrea sa cumpere licente Microsoft Office 2016 Standard cu peste 2.000 de lei bucata

Ministerul Finantelor vrea sa cumpere un numar de cel mult 815 licente Microsoft Office 2016 Standard in limba romana, pentru care estimeaza ca va plati 1,66 milioane lei 370. 000 euro), cu TVA, astfel ca o licenta va costa peste 2. 000 de lei, potrivit.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an: Autoritatile locale vor primi 1,7 miliarde de lei, iar pentru Programul National de Dezvoltare Locale alte 1,25 miliarde lei

Guvernul a adoptat miercuri a doua rectificare bugetara din acest an. Potrivit unui comunicat al Guvernului, la bugetele locale sunt alocate 1,7 miliarde de lei, sume defalcate din taxa pe valoare adaugata pentru finantarea cheltuielilor autoritatilor administratiei publice locale. Banii vor folositi pentru cheltuieli de personal in invatamant, pentru programul Masa calda, pentru asistenta sociala. Insa cea mai mare parte din suma, 938,3 milioane lei, este pentru echilibrarea bugetelor locale. De asemenea, se asigura 1,25 miliarde de lei pentru Programul National de Dezvoltare Locala, aflat la Ministerul Dezvoltarii Regionale, sume care vor acoperi platile necesare pana la finalul acestui an pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii scolare si de drumuri.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )