Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Finantelor suplimenteaza garantiile de stat in programul Prima Casa cu 200 de milioane lei, sub cerintele bancilor

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Finantelor suplimenteaza garantiile de stat in programul Prima Casa cu 200 de milioane lei, sub cerintele bancilor

Guvernul urmeaza sa majoreze cu 200 de milioane de lei plafonul garantiilor de stat pentru creditele bancare acordate populatiei pentru achizitionarea unei locuinte in Programul Prima Casa, pe anul 2015, in conditiile in care bancile solicitasera o majorare cu 696 de milioane de lei, conform unui proiect de hotarare de guvern publicat, vineri, de Ministerul Finantelor. continuă pe Hotnews

Ministrul de Finante: Poate nu ar fi opurtun in aceleasi conditii

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, astazi, ca se analizeaza oportunitatea continuarii programului Prima Casa, urmand sa fie luata si anuntata o decizie in scurt timp, dar, potrivit ministrului, o prelungire a programului poate nu ar fi opurtuna in aceleasi conditii, conform surselor din presa.

Ministrul de Finante: Poate nu ar fi oportun in aceleasi conditii

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, astazi, ca se analizeaza oportunitatea continuarii programului Prima Casa, urmand sa fie luata si anuntata o decizie in scurt timp, dar, potrivit ministrului, o prelungire a programului poate nu ar fi oportuna in aceleasi conditii, conform surselor din presa.

Consultantul fiscal Gabriel Biris, tatonat pentru un post de secretar de stat la Ministerul Finantelor

Consultantul fiscal Gabriel Biris a fost tatonat de noul ministru al Finantelor si ar putea fi una dintre solutiile pentru un post de secretar de stat la Ministerul Finantelor, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Aplicarea Legii darii in plata ar putea conduce la blocarea programului Prima Casa

Sindicatul Garantare, legal constituit reprezentand 70% din angajatii Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici Si Mijlocii FNGCIMM), institutie financiara nebancara care actioneaza ca mandatar al statului roman in derularea Programului Prima Casa, atrage atentia asupra posibilitatii reale ca Legea privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite aprobata in data de 25 noiembrie de catre Parlamentul Romaniei, sa conduca la blocarea Programului Prima Casa, se arata intr-un comunicat de presa al sindicatului.

Anca Dragu, anunt despre programul Prima Casa

Plafonul pentru programul Prima Casa se suplimenteaza cu 200 de milioane de lei in acest an, iar de anul viitor va fi modificat, astfel ca plafonul total de garantii va fi redus la 1,5 miliarde de lei, iar marja.

200 de milioane de lei lei in plus pentru Prima Casa in 2015. Plafonul pentru anul viitor, redus

Guvernul va suplimenta cu 200 milioane de lei plafonul de garantare pentru programul Prima Casa pentru acest an, fata de cele 2,6 miliarde lei existente, iar pentru anul viitor intentioneaza sa coboare nivelul maxim la 1,5 miliarde lei, precum si sa alinieze dobanzile la noile conditii de piata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )