Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministerul Sanatatii anunta ca 56 de raniti in Colectiv mai sunt in spitalele din Capitala

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii anunta ca 56 de raniti in Colectiv mai sunt in spitalele din Capitala

Ministerul Sanatatii anunta ca 56 de persoane ranite in incendiul de la Colectiv mai sunt internate duminica seara in spitalele bucurestene, dintre acestea 13 fiind in stare critica si grava, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Starea ranitilor din Colectiv. Cati mai sunt in stare critica

56 dintre victimele tragediei din Colectiv mai sunt internate, sambata, in spitalele bucurestene, iar 13 dintre ele se afla in continuare in stare grava si critica, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Institutul de Oncologie condus de noul candidat la Ministerul Sanatatii, vizat de perchezitii DNA in vara anului 2015

Patriciu Achimas-Cadariu, noua propunere a lui Dacian Ciolos pentru Ministerul Sanatatii, conduce de doi ani Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta din Cluj-Napoca IOCN). Institutia medicala a fost vizata de perchezitii ale procurorilor DNA in iulie 2015.

Cine este Patriciu Achimas-Cadariu, noua propunere pentru ministerul Sanatatii

Nominalizarea pentru Ministerul Sanatatii trimisa Parlamentului in aceasta seara de catre domnul Prim-ministru desemnat Dacian Ciolos este domnul conferentiar universitar doctor Patriciu Achimas-Cadariu, in prezent director al Institutului Oncologic Cluj-Napoca.

Prima controversa: Ciolos retrage propunerea pentru ministerul Sanatatii

Premierul Dan Ciolos a decis sa il inlocuiasca pe tanarul medic Andrei Baciu, propunerea pentru ministerul Sanatatii, cu Patriciu Achimas-Cadariu, in prezent director al Institutului Oncologic Cluj-Napoca.

Cati raniti din Colectiv mai sunt in spitalele din tara si care este starea lor

Sase raniti in incendiul de la Colectiv mai sunt internati la aceasta ora in spitalul Elias din Bucuresti. Trei dintre ei sunt in Terapie Intensiva, iar unul este in stare grava si are nevoie de ventilatie.

Un Black Friday (complet) altfel: Sarbatoarea se devalorizeaza - nu mai sunt de ajuns numai reducerile

Sala este plina de afiliati si clienti ai 2Parale. ro, una dintre cele mai mari platforme de afiliere din Romania. Tematica intalnirii cum sa te pregatesti de Black Friday 2015 si ce asteptari sa ai. In sala, pe langa afiliati, se afla si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2801 seconds )