Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ministerul Sanatatii: Peste 5,6 milioane de euro pentru imbunatatirea serviciilor in domeniul hematologiei si oncologiei pediatrice

Antena3 Antena3,
Ministerul Sanatatii: Peste 5,6 milioane de euro pentru imbunatatirea serviciilor in domeniul hematologiei si oncologiei pediatrice

Ministerul Sanatatii a atras fonduri de 5,6 milioane de euro pentru imbunatatirea serviciilor din domeniul hematologiei si oncologiei pediatrice. Ministerul Sanatatii si Institutul Oncologic. continuă pe Antena3

Retailerul foto-video F64 Studio estimeaza afaceri de 25 milioane euro pentru anul in curs. Ce categorii merg peste asteptari si unde este loc de mai bine

F64 Studio, cel mai mare magazin foto din Romania, estimeaza ca va incheia anul cu afaceri de 25 milioane euro, cu aproape 20% peste rezultatele din 2014. Aparatele foto si accesoriile raman de departe segmentul principal, insa conteaza tot mai mult smartphone-urile si tabletele. Dronele reprezinta un segment in care F64 a vandut mai mult decat se astepta, insa compania are inca probleme in a atrage clienti in categoria aparatelor foto simple, de intrare in gama.

EXTRAGERE LOTO. Report de peste 2,1 milioane euro la categoria I la Loto 6/49

Joi, 02 iulie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Duminica, au fost acordate 20. 349 de castiguri in valoare totala de 9. 299 lei .

DGAF: Prejudiciu de 1,3 milioane euro cauzat de trei firme maghiare

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au identificat un circuit tranzactional fictiv format din patru firme cu sediul in Romania Oradea) si Ungaria, prin intermediul carora, in perioada 2012-2014, bugetul de stat a fost prejudiciat cu peste 1,3 milioane euro 6,01 mil lei), arata un comunicat transmis astazi redactiei.

FC Porto ofera 25 de milioane de euro pentru Giannelli Imbula

Giannelli Imbula, jucatorul lui Marseille, este dorit in Portugalia, de FC Porto. Lusitanii sunt pregatiti sa ofere pretul cerut, de 25 de milioane de euro pentru mijlocasul de 22 de ani. Imbula s-a aflat si in.

Manchester United ofera 28 de milioane de euro pentru un fundas de la Everton

Manchester United pregateste o oferta de 28 de milioane de euro pentru Seamus Coleman. Fundasul dreapta al celor de la Everton este vazut ca fiind jucatorul potrivit pentru defensiva echipei lui Van.

SNAM asteapta avizul Ministerul Economiei pentru constructia unor fabrici de 20 milioane euro

Societatea Nationala a Apelor Romane SNAM) vrea sa construiasca pana la patru fabrici de imbuteliere a apelor minerale, investitie de 20 milioane euro, proiect pentru care asteapta aprobarea Ministerului Economiei, Comertului si Turismului.

Extragere loto 28 iunie. Premiu de peste 2 milioane euro la Loto 6/49

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 9,2 milioane lei peste 2 milioane de euro), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 2,7 milioane lei peste 600. 000 de euro).

Rezervele valutare de la BNR, in scadere cu peste 100 milioane euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei s-au redus in iunie cu 109 milioane euro -0,36%) fata de mai, pe fondul unor iesiri mai mari, constand in eliberarea rezervelor minime in valuta constitutite.

SOCAR va investi inca 50 de milioane de euro pentru extinderea retelei de benzinarii din Romania

Compania petroliera de stat din Azerbaidjan, SOCAR, a investit pana in prezent 50 de milioane de euro in Romania si va aloca o suma similara in urmatorii 2-3 ani pentru extinderea retelei de benzinarii, a declarat Vitaliy Baylarbayov, vicepresedinte adjunct al SOCAR, citat de Mediafax.

Test pentru Republica Moldova: Peste 1,8 milioane de moldoveni sunt asteptati sa voteze in turul doi al alegerilor locale

Peste 1,8 milioane de alegatori moldoveni sunt asteptati la urne duminica, in cel de-al doilea tur al scrutinului local. Presa internationala comenteaza ca Republica Moldova alege intre Europa si Rusia in scrutinul local.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )