Libnet.ro
UNICEF

22:45

Test pentru Republica Moldova: Peste 1,8 milioane de moldoveni sunt asteptati sa voteze in turul doi al alegerilor locale

România Liberă România Liberă,
Test pentru Republica Moldova: Peste 1,8 milioane de moldoveni sunt asteptati sa voteze in turul doi al alegerilor locale

Peste 1,8 milioane de alegatori moldoveni sunt asteptati la urne duminica, in cel de-al doilea tur al scrutinului local. Presa internationala comenteaza ca Republica Moldova alege intre Europa si Rusia in scrutinul local. continuă pe România Liberă

Republica Moldova va primi un pachet de consolidare a capacitatilor de aparare de la NATO

Ministrii apararii din statele membre ale NATO au aprobat miercuri la Bruxelles un pachet de sprijin pentru consolidarea capacitatilor de aparare pentru Republica Moldova, informeaza Moldpres.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Urnele s-au inchis, urmeaza primele date LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Batalie stransa pentru Chisinau: Chirtoaca conduce in fata lui Greceanii LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Liberalul Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii. Alegatorii au decis: Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului.

Alegeri locale Republica Moldova. Basescu, mesaj de sustinere pentru Dorin Chirtoaca: Alegerea lui va confirma atasamentul basarabenilor fata de libertate

Alegeri locale Republica Moldova. Fostul presedinte Traian Basescu a publicat sambata seara, pe contul sau de Facebook, un mesaj de sprijin pentru Dorin Chirtoaca, in contextul alegerilor locale care se desfasoara in Republica Moldova.

Violente in alegerile locale din Republica Moldova. Un candidat a ajuns la reanimare

Violentele in campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor locale din Republica Moldova se intensifica. Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova PLDM) la functia de primar in satul Racovat, raionul Soroca, Mihail Andries, a fost batut de trei indivizi mascati. in prezent Andries se afla in stare grava la reanimare.

Sanatatea sexual-reproductiva este subiect tabu in scolile din Republica Moldova

Elevilor din Republica Moldova le este rusine sa solicite informatie privind sanatatea sexual-reproductiva pentru ca se tem ca vor fi etichetati si condamnati. Totodata, profesorii refuza sa le vorbeasca minorilor despre acest subiect, chiar daca este inclus in programul scolar.

Alegeri locale Republica Moldova. Igor Dodon o vede pe Zinaida Greceanai drept viitorul Karl Schmidt

Alegeri locale Republica Moldova. Liderul Partidului Socialistii din Republica Moldova, Igor Dodon, crede ca, in cazul in care va fi aleasa in functia de primar al municipiului Chisinau Zinaida Greceanii, va fi asemenea lui Karl Schmidt, cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala.

Johannes Hahn, comisar european: UE va ajuta in continuare Republica Moldova

Johannes Hahn, Comisarul European pentru Politica de Vecinatate si Negocieri de Extindere, a declarat astazi ca Uniunea Europeana UE) este disponibila sa ajute in continuare Republica Moldova RM) in vederea implementarii Acordului de Asociere RM-UE, utilizind inclusiv programele si agentiile Uniunii Europene, informeaza Moldpres.

Sefa diplomatiei UE: Republica Moldova are nevoie de o guvernare stabila pentru a continua calea integrarii europene

Inaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica Mogherini, a declarat joi ca Republica Moldova are nevoie de o guvernare stabila pentru a continua calea integrarii europene,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )