Libnet.ro
UNICEF

23:45

Manchester United ofera 28 de milioane de euro pentru un fundas de la Everton

Antena3 Antena3,
Manchester United ofera 28 de milioane de euro pentru un fundas de la Everton

Manchester United pregateste o oferta de 28 de milioane de euro pentru Seamus Coleman. Fundasul dreapta al celor de la Everton este vazut ca fiind jucatorul potrivit pentru defensiva echipei lui Van. continuă pe Antena3

Manchester United si PSG pregatesc schimbul verii in fotbalul european

Cluburile Manchester United si Paris Saint Germain sunt pe cale de a realiza unul dintre cele mai spectaculoase schimburi din ultimii ani in fotbalul din Europa.

Mai sunt necesare 10 milioane de euro pentru finalizarea canalizarii din Prejmer

Primaria Prejmer mai are nevoie de 10 milioane de euro pentru a finaliza o investitie de importanta foarte mare nu doar pentru comuna, ci pentru inteaga zona.

Real Madrid a respins oferta de 50 de milioane de euro de la Manchester United pentru Sergio Ramos

Oferta de 35 de milioane de lire sterline 50 de milioane de euro) din partea formatiunii Manchester United, pentru achizitionarea internationalului spaniol Sergio Ramos, a fost respinsa de clubul Real Madrid,.

Extragere loto 28 iunie. Premiu de peste 2 milioane euro la Loto 6/49

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 9,2 milioane lei peste 2 milioane de euro), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 2,7 milioane lei peste 600. 000 de euro).

Raiffeisen Bank a primit inca 50 milioane de euro pentru acordarea de credite clientilor IMM

Raiffeisen Bank si Fondul European de Investitii FEI) au semnat o suplimentare cu 50 de milioane de euro a plafonului dedicat acordarii de credite clientilor IMM, in cadrul initiativei JEREMIE .

CFR a semnat un contract de 3,44 milioane lei pentru executia unui pod rutier

Compania Nationala de Cai Ferate CFR- SA si Asocierea formata din S. Prodial SRL - SC Metabet CF SA Pitesti au semnat un contract de 3,44 milioane lei pentru executia unui pod rutier.

Real Madrid nu-l lasa pe Sergio Ramos la Manchester United

Cel putin nu pentru suma oferita de clubul englez in schimbul semnaturii internationalului spaniol.

FOTO Pod peste Mures, de peste doua milioane de euro, inaugurat la Arad

Primul pod peste Mures construit in Arad in ultimele decenii a fost inaugurat miercuri seara, fiind destinat doar pietonilor si biciclistilor. Construirea podului pietonal a costat 2,3 milioane de euro, bani asigurati din bugetul local, si a inceput in urma cu doi ani.

FOTO Baza de agrement de la Alba Iulia costa aproape 6 milioane euro si va fi terminata in 2 ani

Construirea Bazei Sportive si de Agrement langa Bazinul Olimpic din Alba Iulia reprezinta o investitie de 25. 123 lei cu TVA, adica aproximativ 5,77 milioane de euro. Documentatia privind studiul de fezabilitate al complexului intra la aprobare in Consiliul Local la sedinta din 30 iunie.

Cocaina de 1,5 milioane euro, raspandita de romani in tari europene

Un grup infractional de romani s-a ocupat de transportul a cel putin 14. 863 de grame de cocaina, in valoare de 1. 300 de euro, in mai multe tari europene. Cocaina era ingerata si transportata in tari precum Olanda catre Romania, Cipru, Franta, Spania si Marea Britanie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )