Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministerul Sanatatii: La Spitalul de Urgenta din Craiova se mai folosesc produse Hexi Pharma

B1 B1,
Ministerul Sanatatii: La Spitalul de Urgenta din Craiova se mai folosesc produse Hexi Pharma

Ministerul Sanatatii a anuntat marti, ca in urma unor controale inopinate in spitalele publice din tara, s-a constatat ca singura unitete in care se mai folosesc produse Hexi Pharma este. continuă pe B1

Celula de criza la Ministerul Sanatatii, dupa explozia din Capitala

Purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu, a anuntat ca s-a format o celula de criza la nivelul MS, in urma exploziei care a avut loc duminica intr-un targ.

Celula de criza la Ministerul Sanatatii, dupa explozia puternica din Sectorul 6: Vor fi chemati medicii specializati in Franta pentru a trata victimele

O celula de criza a fost instituita la Ministerul Sanatatii, dupa explozia din zona Valea Cascadelor, din Sectorul 6 al Capitalei, unde se desfasura un targ. Potrivit RL, vor fi chemati.

Circa 60 de pacienti ai Spitalului Judetean de Urgenta din Tulcea folosesc urna speciala

Aproape 60 de pacienti ai Spitalului Judetean de Urgenta din Tulcea indeplinesc conditiile pentru a vota, duminica, la alegerile locale, potrivit managerului general Tudor Nastasescu.

HM deschide al doilea magazin din Craiova

Retailerul suedez HennesMauritz HM) a inaugurat saptamana aceasta al doilea magazin din Craiova, reteaua ajungand astfel la 46 de locatii la nivel national.

Controale in spitalele publice. Unde se mai folosesc produsele Hexi Pharma

Inspectia Sanitara de Stat a dispus efectuarea unui control inopinat in toate spitalele publice din tara, in urma aparitiei in presa a unor suspiciuni de folosire a produselor Hexi Pharma la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Astfe, la acest spital controlul a aratat ca flaconul care aparea pe o inregistrare video continea, in fapt, produsul ANIOSYME DD1. Pentru ca produsul fusese cumparat nu si produs) de la Hexi Pharma, logo-ul companiei se gasea pe flacon.

Ministerul Sanatatii: Dulapul cu medicamente la Spitalul Pantelimon este deschis

Echipa de control a Ministerului Sanatatii a gasit dulapul din sectia de terapie intensiva de la spitalul Sfantul Pantelimon descuiat. Purtatorul de cuvant al ministerului Sanatatii a promis ca vor fi schimbate procedurile din sectie, ca sa nu mai existe probleme.

Ministerul Sanatatii: Dulapul cu medicamente de la Spitalul Pantelimon a fost deschis

Dulapul de la Spitalul Sf. Pantelimon, care era plin cu medicamente, dar incuiat, a fost deschis, potrivit Ministerului Sanatatii. Anuntul a fost facut de Sonia Simionov, sambata, la emisiunea.

Ministerul Sanatatii: Unul dintre cei doi barbati, raniti in urma exploziei din Harghita, a murit

Unul dintre cei doi barbati raniti in urma exploziei care a avut loc in judetul Harghita a murit luni dimineata, potrivit unui comunicat al ministerului Sanatatii. Barbatul, in.

ALEGERI LOCALE 1016. Petre Toba: Materialele necesare desfasurarii procesului de vot, asigurate din bugetul MAI

Ministrul Internelor Petre Toba a declarat, luni, la Palatul Victoria ca inca de la inceputul anului, MAI si AEP au elaborat sapte Hotarari de Guvern care au reglementat activitatlile ce privesc aceste alegeri.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2282 seconds )