Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ministrii de Externe din tarile care se opun cotelor obligatorii se reunesc luni

România Liberă România Liberă,
Ministrii de Externe din tarile care se opun cotelor obligatorii se reunesc luni

Ministrii de externe din statele membre ale Grupului de la Visegrad - Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria - se vor reuni luni la Praga, impreuna cu omologul din Luxemburg, pentru a discuta pe tema crizei migratiei, a anuntat duminica seful diplomatiei poloneze Grzegorz Schetyna. continuă pe România Liberă

Ministrii de externe din Grupul de la Visegrad si omologul din Luxemburg vor discuta luni despre criza imigrantilor

Ministrii de Externe din statele membre ale Grupului de la Visegrad se vor reuni luni la Praga, impreuna cu omologul din Luxemburg, tara care exercita in acest moment presedintia UE, pentru a discuta despre.

Cehia intentioneaza sa se apere in fata justitiei europene impotriva cotelor obligatorii de refugiati (vicepremier)

Cehia, care se opune cotelor obligatorii de refugiati, ia in calcul sa se apere in fata justitiei europene impotriva unei eventuale instituiri a acestei masuri ce vizeaza o repartizare echitabila a migrantilor, a declarat un vicepremier ceh sambata, potrivit AFP.

Studiu: Jumatate din refugiatii care ajung in Germania sufera de afectiuni psihologice

Jumatate din refugiatii care reusesc sa ajunga in Germania sufera de afectiuni psihologice precum depresie sau tulburare de stres posttraumatic, potrivit unui studiu realizat de Camera .

Gorghiu: Daca motiunea de cenzura nu trece, pierde societatea din Romania care in acest moment este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat

Alina Gorghiu a declarat ca daca motiunea de cenzura nu va trece, nu va pierde PNL, ci societatea din Romania, care este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat, infomeaza.

Femeia din Roman care este acuzata ca si-a ucis sotul si apoi l-a transat a fost arestata: Fosta profesoara urmeaza sa fie testata psihologic

Fosta profesoara din Roman care si-a omorat sotul, apoi l-a transat si l-a carat pana in Targu Frumos in trei saci de plastic, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, iar joi vor fi finalizate.

Germania ataca statele care nu accepta cotele de refugiati: Nu asa functioneaza solidaritatea!

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, avertizeaza tarile central si est-europene care se opun cotelor obligatorii in materie de imigratie ca ar putea fi depasite in Consiliul UE daca se va.

Tanara scriitoare din Romania, care a anuntat pe Facebook ca vrea sa se sinucida, a comis gestul final

Scriitoarea care anunta ieri pe Facebook ca vrea sa se sinucida a ajuns sambata seara la spital, dupa ce a luat un pumn de medicamente. Din fericire, gestul sau nu i-a fost fatal, iar acum se afla in afara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )