Libnet.ro
UNICEF

06:46

Ministru britanic: Este important ca tari precum Romania sa opreasca tranzitul teroristilor din SI

Hotnews Hotnews,
 Ministru britanic: Este important ca tari precum Romania sa opreasca tranzitul teroristilor din SI

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, a evidentiat, cu ocazia unei reuniuni antiteroriste desfasurate la Londra, importanta eforturilor de oprire a circulatiei membrilor grupului terorist Stat Islamic SI) prin tari europene precum Romania si Bulgaria, potrivit The Guardian. continuă pe Hotnews

Ministrul britanic de Externe: Este important ca tari precum Romania sa opreasca tranzitul teroristilor din SI

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, a evidentiat, cu ocazia unei reuniuni antiteroriste desfasurate la Londra, importanta eforturilor de oprire a circulatiei membrilor grupului terorist Stat Islamic SI).

Ministrul britanic de Externe: Este important ca Romania si Bulgaria sa opreasca circulatia membrilor gruparii Stat Islamic

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, subliniat joi importanta eforturilor de oprire a circulatiei membrilor grupului terorist Stat Islamic prin tari europene precum Romania si Bulgaria, informaza The.

Ministrul britanic al Apararii: Este important ca Romania sa opreasca tranzitul teroristilor din Statul Islamic

Ministrul britanic al Apararii, Philip Hammond, a subliniat importanta eforturilor de oprire a circulatiei membrilor grupului terorist Stat Islamic prin tari europene precum Romania si Bulgaria, transmite Mediafax. Declaratia a fost facuta cu ocazia unei reuniuni antiteroriste care a avut loc la Londra.

Ministrul britanic al Apararii cere Romaniei sa opreasca tranzitul teroristilor din SI

Ministrul britanic al Apararii, Philip Hammond, a sustinut, cu ocazia unei reuniuni antiteroriste la Londra, ca este important ca Romania si Bulgaria sa contribuie la eforturile de blocare a circulatiei teroristilor din grupare Stat Islamic, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )