Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul britanic de Externe: Este important ca Romania si Bulgaria sa opreasca circulatia membrilor gruparii Stat Islamic

B1 B1,
Ministrul britanic de Externe: Este important ca Romania si Bulgaria sa opreasca circulatia membrilor gruparii Stat Islamic

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, subliniat joi importanta eforturilor de oprire a circulatiei membrilor grupului terorist Stat Islamic prin tari europene precum Romania si Bulgaria, informaza The. continuă pe B1

Ministrul britanic de Externe: Este important ca tari precum Romania sa opreasca tranzitul teroristilor din SI

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, a evidentiat, cu ocazia unei reuniuni antiteroriste desfasurate la Londra, importanta eforturilor de oprire a circulatiei membrilor grupului terorist Stat Islamic SI).

Ministrul britanic al Apararii cere Romaniei sa opreasca tranzitul teroristilor din SI

Ministrul britanic al Apararii, Philip Hammond, a sustinut, cu ocazia unei reuniuni antiteroriste la Londra, ca este important ca Romania si Bulgaria sa contribuie la eforturile de blocare a circulatiei teroristilor din grupare Stat Islamic, informeaza Mediafax.

Ministrul britanic al Apararii: Este important ca Romania sa opreasca tranzitul teroristilor din Statul Islamic

Ministrul britanic al Apararii, Philip Hammond, a subliniat importanta eforturilor de oprire a circulatiei membrilor grupului terorist Stat Islamic prin tari europene precum Romania si Bulgaria, transmite Mediafax. Declaratia a fost facuta cu ocazia unei reuniuni antiteroriste care a avut loc la Londra.

Ministru britanic: Este important ca tari precum Romania sa opreasca tranzitul teroristilor din SI

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, a evidentiat, cu ocazia unei reuniuni antiteroriste desfasurate la Londra, importanta eforturilor de oprire a circulatiei membrilor grupului terorist Stat Islamic SI) prin tari europene precum Romania si Bulgaria, potrivit The Guardian.

Este important sa anticipam si sa limitam dezastrele. Taifunurile pot fi prevazute cu doua saptamani inaintea aparitiei

Un grup de cercetatori japonezi afirma ca a demonstrat, cu ajutorul unor simulari retrospective, ca taifunurile ar putea fi prevazute cu doua saptamani inaintea aparitiei. AFP scrie ca rezultatele studiului.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )