Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un ministru polonez, diagnosticat cu noul coronavirus. Wos: Ma simt bine Polonia, peste 150 de imbolnaviri si 3 decese

B1 B1,
Un ministru polonez, diagnosticat cu noul coronavirus. Wos: Ma simt bine Polonia, peste 150 de imbolnaviri si 3 decese

Michal Wos, ministrul polonez al Mediului, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Chiar el a facut anuntul, luni, pe Twitter. Ma simt bine. si imi exprim solidaritatea fata de toti cei care sunt. continuă pe B1

Deputatul Mircea Banias, diagnosticat cu noul coronavirus. Al doilea parlamentar roman infectat este asimptomatic

Deputatul Mircea Banias a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, in cadrul evaluarii medicale desfasurate sambata, la Palatul Parlamentului. Anuntul a fost facut, luni seara, de catre Grupul de.

Noul coronavirus nu e o sentinta la moarte. Medic: E o boala respiratorie ca gripa, extrem de contagioasa, insa nicidecum fatala

In Romania s-au confirmat pana in prezent 48 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 1. 556 de persoane sunt in carantina institutionalizata si 13. 646 in izolare la domiciliu. Chiar si asa, populatia nu trebuie sa se teama si sa inteleaga ca infectia cu Coronavirus nu este o sentinta la moarte, ci o boala extrem de contagioasa.

Motivul pentru care noul coronavirus se raspandeste atat de lent in Africa. Expertii in sanatate sunt uluiti!

Noul coronavirus a inceput sa se raspandeasca rapid in intreaga lume si toate statele fac tot ce le sta in putinta sa limiteze efectele devastatoare pe care le poate avea acest virus.

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

Celebrul actor britanic Idris Elba, infectat cu noul coronavirus

Celebrul actor britanic Idris Elba, devenit celebru dupa ce a jucat in 2002 in serialul The Wirea anuntat luni pe contul sau de Twitter ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. in aceasta.

Idris Elba, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte actorul britanic

Actorul britanic Idris Elba, in varsta de 47 de ani, a anuntat luni, pe Twitter, ca este infectat cu noul coronavirus.

Presedintele Braziliei ignora sfaturile medicilor in legatura cu noul coronavirus si face selfieuri cu sustinatorii sai

Simpatizanti ai presedintelui brazilian Jair Bolsonaro au ignorat duminica avertismentele autoritatilor in legatura cu noul coronavirus si au defilat in principalele orase ale tarii, acuzand Parlamentul si justitia ca-i pun bete in roate liderului lor de extrema dreapta, transmite AFP.

Zeci de credinciosi au baut urina de vaca pentru a se proteja de noul coronavirus

Zeci de credinciosi hindusi au baut urina de vaca in timpul unei petreceri organizate sambata la New Delhi, crezand ca aceasta bautura ii va proteja de infectarea cu noul coronavirus.

China a raportat sambata doar 11 noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus, toate de import

China a raportat sambata doar 11 noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus, dar pentru prima oara de la declansarea epidemiei, acestea provin de la persoane venind din strainatate, relateaza AFP.

Cel mai pesimist scenariu pentru SUA: 214 milioane de persoane infectate cu noul coronavirus

In cel mai pesimist scenariu, 214 milioane de americani vor fi infectati cu noul coronavirus, estimeaza Center for Disease Control, agentia pentru prevenirea si controlul bolilor din SUA, transmite Mediafax, citand New York Times.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )