Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

B1 B1,
Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura. continuă pe B1

CORONAVIRUS Estonia si Lituania isi inchid frontierele pentru cetatenii straini

Estonia si Lituania au anuntat ca isi vor inchide granitele pentru cetatenii straini, cu cateva exceptii, in timp ce Letonia a decis masuri restrictive pentru combaterea raspandirii coronavirusului, informeaza AFP.

Coronavirus: Ciprul isi inchide frontierele pentru nerezidenti de la 15 martie

Presedintele Ciprului, Nicos Anastasiades, a anuntat ca, din cauza epidemiei de coronavirus, dispune inchiderea pentru doua saptamani a frontierelor tarii tuturor strainilor care nu sunt rezidenti, studenti sau angajati pe insula mediteraneana a carei.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

Cehia isi inchide granitele pentru toate statele, incepand de luni, din cauza raspandirii coronavirusului

Premierul ceh Andrej Babis a anuntat vineri ca guvernul de la Praga a decis sa inchida granitele pentru cetatenii straini sau pentru cetatenii care vor sa plece in afara tarii, incepand de luni, in.

Coronavirus: Ungaria isi inchide granitele pentru straini

Ungaria inchide granitele pentru traficul de pasageri, doar cetatenii maghiari putand intra in tara, a anuntat premierul Viktor Orban, luni, in fata Parlamentului, transmite MTI. Decizia vine la cateva zile dupa ce starea de urgenta a fost declarata de Guvernul de la Budapesta.

Si Danemarca isi inchide granitele pentru intrarea strainilor. Nu insa si pentru iesiri

Incepand cu sambata 14 martie), pana pe 13 aprilie 2020, Danemarca va inchide granitele pentru straini, doar cetatenii danezi putand intra in tara, a anuntat Ambasadei Danemarcei de la Bucuresti.

CORONAVIRUS |MAE: Recomandari pentru cetatenii romani din Italia cu contracte de munca

In contextul bilantului din Italia, unde coronavirusul a infectat peste 2600 de persoane si peste 1000 de morti, autoritatile italiene au demarat o serie de masuri in vederea gestionarii si prevenirii.

CORONAVIRUS |Polonia iNCHIDE GRANITELE pentru toti STRAINII

Incercand sa stopeze raspandirea coronavirusului, Polonia isi inchide frontierele calatorilor straini, a anuntat premierul Mateusz Morawiecki, citeaza Reuters. Mai mult, guvernul va impune o carantina.

Romania isi inchide frontierele! Care sunt punctele de trafic prin care nu se mai circula

De luni, noi puncte de frontiera ar putea fi inchise, tinind cont de faptul ca limitarea circulatiei.

Pandemia Covid-19. Turcia isi inchide moscheile pentru rugaciunile colective, Irlanda barurile

Turcia a anuntat luni suspendarea pana la noi directive a rugaciunilor colective organizate in moscheile sale, inclusiv a marii rugaciuni de vineri din religia islamica, cu scopul de a limita riscul de propagare a epidemiei cauzate de noul tip de coronavirus, informeaza AFP. Guvernul irlandez a ordonat inchiderea barurilor cu o zi inainte de cea mai mare sarbatoare a Irlandei, Sfantul Patrick.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )