Libnet.ro
UNICEF

05:01

Ministrul Apararii si seful Statului Major General au vizitat garnizoanele de la Buzau si Focsani

România Liberă România Liberă,
Ministrul Apararii si seful Statului Major General au vizitat garnizoanele de la Buzau si Focsani

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, si seful Statului Major General, generalul Nicolae Ciuca, au efectuat, marti, vizite de informare la Buzau si Focsani. continuă pe România Liberă

Seful Statului Major francez, la cutite cu presedintele Macron

Pastrarea sau nu in post a sefului Statului Major Interarme, generalul Pierre de Villiers, agita mediile militare, in contextul in care Emmanuel Macron si-a multiplicat in ultimele zile chemarile la ordine la adresa acestuia, relateaza AFP.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, s-a intalnit cu omologul sau macedonean, la Cincu. Au fost analizate stadiul relatiilor militare intre Romania si Macedonia

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, s-a intalnit, sambata, la Cinciu, cu ministrul Apararii din Macedonia, care s-a aflat in vizita in Romania pentru a participa la Ziua Distinsilor Vizitatori din cadrul exercitiului Saber Guardian 2017.

Legea cu privire la reforma Guvernului, promulgata de seful statului

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a promulgat legea cu privire la reforma Guvernului. intotdeauna am optat pentru reducerea numarului demnitarilor, deoarece nu este corect sa pastram acelasi numar de functionari de rang inalt ca acum 25 de ani, a scris seful statului pe pagina sa de Facebook.

Care este programul presedintelui Klaus Iohannis in Vrancea. Seful statului se va afla marti la Marasti

Seful statului roman va fi preyent marti, de la ora 18. 00, la Marasti, pentru o ceremonie de comemorare a 100 de ani de la luptele crancene din aceasta localitate.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, la exercitiile din cadrul Saber Guardian 17: Este important sa reafirmam interesul pentru flancul estic al NATO, in conditiile in care situatia de securitate din regiunea Marii Negre este deosebit de complexa

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a considera ca este foarte importanta colaborarea intre Romania si Statele Unite, cat si reafirmarea interesului pentru flacul estic al NATO, in conditiile in care situatia de securitate din regiunea Marii Negre este una deosebit de complexa, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1916 seconds )