Libnet.ro
UNICEF

14:45

Brexit: Nu ar trebui acordate garantii pentru cetatenii UE din UK fara un acord reciproc, afirma ministrul britanic pentru Imigratie

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Nu ar trebui acordate garantii pentru cetatenii UE din UK fara un acord reciproc, afirma ministrul britanic pentru Imigratie

Marea Britanie nu ar trebui sa garanteze cetatenilor Uniunii Europene dreptul de a ramane in Regat odata ce acesta paraseste blocul comunitar, decat in cazul in care primeste asigurari reciproce din partea altor state UE, a declarat luni ministrul britanic pentru Imigratie, James Brokenshire, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Britanicul care traieste un cosmar dupa BREXIT. Mi-e teama pentru viata mea!

Un britanic traieste un adevarat cosmar dupa BREXIT si afirma ca se teme pentru viata lui din cauza ca seamana foarte mult cu Boris Johnson. Asemanarea cu fostul primar al Londrei i-a adus numai.

BREXIT. Cehia cere referendum pentru iesirea din Uniunea Europeana

Presedintele ceh Milos Zeman s-a pronuntat pentru organizarea de catre Cehia a unui referendum privitor la apartenenta tarii la Uniunea Europeana si NATO, dupa ce britanicii au decis pe 23 iunie ca tara lor.

Grupul bancar UOB din Singapore a suspendat imprumuturile pentru proprietatile din Londra

United Overseas Bank UOB) din Singapore a devenit prima banca din acest oras-stat care si-a suspendat programele de imprumut pentru proprietatile din Londra, pe fondul incertitudinilor cauzate de votul pentru iesirea Marii Britanii din UE Brexit), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Volkswagen exlude compensatii, pentru clientii din Europa, identice cu cele pentru americani

Volkswagen sustine ca legislatia este diferita in Europa fata de SUA, iar un nivel al compensatiilor in Europa similar cu cel oferit americanilor ar fi prea impovarator pentru grupul auto german, a spus Matthias Mueller, directorul general executiv CEO) al companiei. El a vorbit la Bruxelles cu Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru industrie, si i-a explicat situatia.

Dezbatere publica pentru problemele din penitenciare. Raluca Pruna nu exclude amnistia sau gratierea

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat luni ca va denclansa o dezbatere publica pe tema problemelor din inchisorile romanesti, precizand ca nu exclude un proiect de lege privind amnistia.

Austria ar putea organiza un referendum pentru iesirea din UE

Austria ar putea organiza, in anumite conditii, un referendum in vederea iesirii din Uniunea Europeana, afirma intr-un interviu candidatul extremei drepte Norbert Hofer, caruia Curtea Constitutionala i-a dat o a doua sansa sa poata deveni presedintele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )