Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Costache: 90% din cazurile de coronavirus sunt de import

Antena3 Antena3,
Ministrul Costache: 90% din cazurile de coronavirus sunt de import

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a afirmat ca 90% din cazurile confirmate de coronavirus sunt de import si se datoreaza fluxului mare de oameni care s-au intors din strainatate. continuă pe Antena3

Costache: 90% din cazuri sunt de import. Suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar

Ministrul Sanatatii, Victor Costaxhe, a afirmat ca Romania este mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar, mentionand ca 90% din cazurile confirmate de coronavirus sunt de import si se datoreaza fluxului mare de oameni care s-au intors din strainatate.

Ministrul Sanatatii: Suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar

Informatii noi de la ministrul Sanatatii. Victor Costache spune ca 90% din cazurile de coronavirus sunt cazuri de import si ca inca suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar.

Studiu: Peste 99% din cazurile de deces provocate de coronavirus in Italia au fost persoane cu afectiuni medicale anterioare grave

Mai mult de 99% din cazurile de deces provocate de coronavirus in Italia au fost constatate la persoane care au suferit de afectiuni medicale anterioare, potrivit unui studiu al autoritatii nationale de sanatate.

Cate cazuri de coronavirus sunt in Rusia. Ce masuri s-au luat si de ce sunt atat de putine

Rusia a anuntat ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de precautie pentru siguranta sanatatii publice din aceasta tara. Pana acum, Rusia e una dintre tarile care are cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19. Masuri drastice luate in Rusia pentru limitarea infectiei cu Covid-19 .

Iata filmele ce si-au amanat premiera din cauza Coronavirus!

Pandemia de Coronavirus afecteaza pe zi ce trece mai mult si industria cinematografica de la Hollywood. Iata aici filmele ce si-au amanat premiera din cauza COVID-19! .

Gabriela Firea: Strazile din centrul Capitalei sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precizeaza ca strazile din centrul Capitalei sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante.

Prima jucatoare de tenis plasata in carantina din cauza coronavirus

Yaroslava Shvedova, fosta numar 25 mondial, a calatorit de la Moscova spre tara natala Kazahstan alaturi de un alt pasager italian testat pozitiv cu coronavirus.

Daniele Rugani, marturie din infernul coronavirus. Mediatizarea si izolarea mai grele decat virusul propriu-zis

Fotbalistul italian Daniele Rugani de la Juventus a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )