Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministrul Culturii, Daniel Barbu: Am fost zguduit sa intru in celula lui Ion Mihalache

Adevărul Adevărul,
Ministrul Culturii, Daniel Barbu: Am fost zguduit sa intru in celula lui Ion Mihalache

Daniel Barbu, ministrul Culturii, s-a aflat ieri in vizita la fosta inchisoare de la Ramnicu Sarat, unul dintre cele mai de temut lagare comuniste. insotit de Andrei Muraru, presedintele Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, ministrul a vrut sa verifice modul in care se prezinta inchisoarea, care va deveni primul muzeu memorial al victimelor comunismului cu finantare de la Statul roman. continuă pe Adevărul

Ministrul Culturii, in vizita de lucru la Ramnicu Sarat

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, se va afla marti intr-o vizita de lucru la fosta inchisoare de la Ramnicu Sarat, alaturi de conducerea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) si cea a Institutului National al Patrimoniului INP). Dupa-amiaza, in Sala Cabinet din incinta Prefecturii Buzau, oficialul va sustine o conferinta de presa.

Ponta l-a certat pe ministrul Culturii pentru declaratiile fata de Germania

Premierul Victor Ponta i-a cerut miercuri ministrului Culturii, Daniel Barbu, ca, in calitate de membru al Guvernului, sa nu mai faca declaratii care depasesc domeniul sau de activitate, dupa ce demnitarul a criticat modelul german de disciplina fiscala.

Radu Banciu: Daniel Barbu, despre care nimeni nu stie ca e ministrul Culturii, s-a trezit el sa vorbeasca despre Angela Merkel

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, declaratiile ministruluiCulturii Daniel Barbu vizavi de intalnirea premierului Ponta cu cancelarul.

Barbu: Germania incearca sa exporte un model de disciplina fiscala nepotrivit pentru ...

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat, marti, la Ramnicu Sarat, ca Germania incearca sa exporte un model de disciplina fiscala nepotrivit pentru toate celelalte tari din Uniunea Europeana, ce nu poate fi reprodus nici de Franta si Italia, cu atat mai putin de Romania, transmite Mediafax. Germania incearca sa exporte un model de disciplina fiscala care mi se pare ca e nepotrivit pentru toate celelalte tari din UE. Germania e o tara industriala cu un ritm de dezvoltare economica ce .

Ministrul Daniel Barbu a criticat-o pe Angela Merkel, spunand ca a venit nepregatita la intalnirea cu premierul Ponta

In timp ce premierul se afla in Germania, un ministru din cabinetul sau o ataca pe Angela Merkel. Este ridicol, in opinia mea, sa spui Romaniei ca are probleme cu coruptia, a spus ministrul Daniel Barbu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )