Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ministrul Daea uimeste din nou: Va dam un leu pe un kilogram de lana pentru ca o vandeti iar asta va asigura tunsul (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Daea uimeste din nou: Va dam un leu pe un kilogram de lana pentru ca o vandeti iar asta va asigura tunsul (VIDEO)

Ministrul Agriculturii face spectacol, din nou. Tot prin limbaj. De data prin explicatiile pe care le-a dat agricultorilor prezenti la un targ din Timisoara. Dezbaterile au avut loc pe seama programului. continuă pe B1

VIDEO Ministrul Petre Daea, despre programul Lana: Va dam un leu pe kilogram pentru ca o vandeti. iti asigura tunsul

Cel mai mare targ agricol din Vestul tarii si-a deschis, vineri, portile la Timisoara. La evenimentul organizat de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Banatul USAMVB) din Timisoara a participat si Ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Monica Macovei cere din nou declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA

Monica Macovei a cerut din nou, joi, declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGPA si o ancheta privind presupusa scurgere de documente clasificate din Ministerul Justitiei.

Romania, condamnata la CEDO pentru un securist bataus: Statul, bun de plata din nou, pentru ca nu apara victimele violentei in familie

Statul roman a fost criticat din nou de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) si trebuie sa plateasca 9. 800 euro catre o femeie batuta de sotul ei. Autoritatile romane au dat vina pe victima pentru agresiunile partenerului sau.

Ministrul Educatiei, dupa ce tavanul unei scoli din Bucuresti s-a prabusit: Am cerut inspectoratelor scolare sa verifice din nou unitatile de invatamant din tara

Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, a anuntat, vineri, ca a solicitat inspectoratelor scolare sa verifice din nou unitatile de invatamant din tara, scrie Agerpres.

Condamnat penal, Cheloo este pastrat in grila Antenei 1. Raperul, din nou in juriul iUmor

Condamnat penal pentru detinere si consum de droguri, Cheloo ramane in grila Antenei 1. Rapperul va face parte din juriul iUmor si in sezonul patru, scrie paginademedia. ro. in urma cu o.

Solicit, din nou, declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGP

Monica Macovei cere declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGPA si o ancheta privind presupusa scurgere de documente clasificate din Ministerul Justitiei, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Netflix da lovitura din nou printr-o postare pe Twitter aparent banala

Netflix vrea sa fie sursa voastra centrala de concerte si spectacole de stand-up. in acest sens, nu rateaza nici o ocazie de a obtine continut nou. inainte sa aiba unul dintre cele mai populare talk show-uri de zi din Statele Unite ale Americii, Ellen DeGeneres s-a ocupat de stand-up comedy si era foarte priceputa. Daca [].

Noi probleme pentru Cezara Dafinescu! Actrita a ajuns din nou pe masa de operatie

Noi probleme de sanatate pentru Cezara Dafinescu. Actrita trebuie sa suporte o noua operatie chirurgicala, a treia, din cauza unei proteze fixata gresit la picior. Vedeta spera ca aceasta interventie va.

Probleme mari in cuplul prezidential american: Melania a respins din nou in fata tuturor sa fie tinuta de mana de Donald Trump (VIDEO)

O noua vizita externa pentru Donald Trump, un alt motiv pentru presa tabloida sa speculeze privind probleme in relatia cu sotia sa, Melania. La fel ca si in vizita din Israel, Melania a.

Panica din nou in Marea Britanie: Autogara Victoria din Londra a fost evacuata pe suspiciuni de pachet suspect. Alerta nu se confirma

UPDATE:Autoritatile britanice au anuntat ca in urma verificarii pachetului suspect nu s-a gasit niciun material explozibil, iar alerta asupra autogarii din Londra a fost ridicata. Marea Britaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )