Libnet.ro
UNICEF

18:30

Solicit, din nou, declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Solicit, din nou, declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGP

Monica Macovei cere declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGPA si o ancheta privind presupusa scurgere de documente clasificate din Ministerul Justitiei, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Macovei cere din nou declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA

Monica Macovei a cerut din nou, joi, declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGPA si o ancheta privind presupusa scurgere de documente clasificate din Ministerul Justitiei.

Macovei: Nu am primit nicio informatie din arhiva DGPA/SIPA; sunt tinta unei manipulari

Europarlamentarul Monica Macovei a solicitat din nou, joi, declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGPA si o ancheta privind presupusa scurgere de documente clasificate din Ministerul.

Procurorul-sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, despre dosarul privind arhiva SIPA: N-as putea sa spun daca a avut cineva acces ilegal la SIPA nici daca as avea informatia

Procurorul-sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, miercuri, despre dosarul privind arhiva SIPA, ca acesta e in stadiu incipient, nu au fost ridicate documente, precizand ca nu poate spune daca a avut cineva acces ilegal la arhiva nici daca ar avea informatia.

Probleme mari in cuplul prezidential american: Melania a respins din nou in fata tuturor sa fie tinuta de mana de Donald Trump (VIDEO)

O noua vizita externa pentru Donald Trump, un alt motiv pentru presa tabloida sa speculeze privind probleme in relatia cu sotia sa, Melania. La fel ca si in vizita din Israel, Melania a.

Ministrul Daea uimeste din nou: Va dam un leu pe un kilogram de lana pentru ca o vandeti iar asta va asigura tunsul (VIDEO)

Ministrul Agriculturii face spectacol, din nou. Tot prin limbaj. De data prin explicatiile pe care le-a dat agricultorilor prezenti la un targ din Timisoara. Dezbaterile au avut loc pe seama programului.

Romania, condamnata la CEDO pentru un securist bataus: Statul, bun de plata din nou, pentru ca nu apara victimele violentei in familie

Statul roman a fost criticat din nou de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) si trebuie sa plateasca 9. 800 euro catre o femeie batuta de sotul ei. Autoritatile romane au dat vina pe victima pentru agresiunile partenerului sau.

Dragnea, despre afirmatia lui Cazanciuc privind arhiva SIPA: Prima reactie e sa razi; faci un ordin ca sa schimbi un bec/ Sunt total impotriva ideii ca arhiva SIPA sa fie distrusa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi, la Romania TV, ca a zambit si i s-a parut ca nu este o chestie serioasa declaratia fostului ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, potrivit careia persoanele care au avut acces in 2013 la arhiva SIPA au ajuns in zona respectiva pentru a schimba un bec, neavand acces la niciun document. Dragnea spune ca e total impotriva ideii ca arhiva SIPA sa fie distrusa si ca ar fi bine sa se faca un mini CNSAS la nivelul MJ.

FOTO. EVZ a publicat un raport secret, care contine mai multe nereguli privind arhiva SIPA: Multe acte ar fi fost fost copiate la xerox, informatii confidentiale ar fi ajuns la Monica Macovei, iar alte documente ar fi disparut fara urma

Evenimentul Zilei a publicat, joi, un raport al comisiei din 2007 care s-a ocupat de arhiva SIPA. Documentul, insotit de mentiunea Secret de serviciu, arat[ mai multe nereguli privind utilizarea si disparitia anumitor acte din arhiva.

Centrul de Resurse Juridice, catre procurorul-general, Augustin Lazar: Nu credeti ca e timpul sa deschideti un dosar penal privind arhiva SIPA?

Centrul de Resurse Juridice i-a adresat mai multe intrebari procurorului-general al Romaniei, Augustin Lazar, referitoare la arhiva SIPA, potrivit Mediafax.

E abia inceputul dezvaluirilor privind arhiva SIPA. Tudorel Toader: Sunt 2 rapoarte care vor fi desecretizate si publicate (VIDEO)

Ministerul Justitiei a publicat joi o lista cu persoanele care au avut acces la arhiva SIPA si datele vizitelor pe care le-au efectuat. Tudorel Toader a anuntat insa ca acesta este abia inceputul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )