Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul Economiei: Desi ne dorim ca firmele sa depuna declaratiile fiscale pe 25 martie, acestea NU PATESC NIMIC daca nu o vor face

B1 B1,
Ministrul Economiei: Desi ne dorim ca firmele sa depuna declaratiile fiscale pe 25 martie, acestea NU PATESC NIMIC daca nu o vor face

Ministerul Finantelor a transmis ca a renuntat la propunerea de prorogare a termenului de depunere a declaratiilor fiscale de la 25 martie la 25 aprilie. Detalii AICI) in schimb, ministrul Economiei a declarat ca. continuă pe B1

Ministrul Finantelor, acuzat ca joaca alba-neagra cu declaratiile fiscale

Ministerul de Finante joaca alba-neagra cu declaratiile fiscale. Pe 16 martie, ministrul Finantelor, Florin Citu, a promis ca amana termenul de depunere a declaratilor fiscale de pe 25 martie pana pe 25 aprilie.

Ministrul Economiei: Firmele nu patesc nimic daca nu depun declaratiile fiscale pana pe 25 martie

Virgil Popescu, ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, sustine ca firmele nu vor pati nimic daca nu depun declaratiile fiscale pana pe 25 martie. in plus, se suspenda sau nu incep masurile de executare silita prin poprire a creantelor bugetare, cu exceptia executarilor silite care se aplica pentru recuperarea creantelor bugetare stabilite prin hotarari judecatoresti pronuntate in materie penala.

Florin Citu, anunt de ultima ora: Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic

Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic, spune intr-o postare pe Facebook ministrul Finantelor Florin Citu, care acuza politicienii ca induc panica in societate.

Ministrul Economiei: Credite garantate de stat pentru firmele care vor sa produca materiale sanitare

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca statul va pune la dispozitie credite garantate pentru firmele care isi schimba liniile de productie pentru a produce materiale sanitare.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, despre certificatele de situatie de urgenta: Nu sunt costuri de emitere si vor fi eliberate online

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, vine cu noi precizari dspre certificatele de urgenta pe care le primesc operatorii economici a caror activitate este afectata in contextul COVID-19. Popescu spune ca aceste.

CORONAVIRUS. Ministrul Economiei: Luam in scenariu inclusiv redeschiderea Hexi Pharma

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat miercuri case are in vedere redeschiderea companiei Hexi Pharma, in contextul epidemiei de coronavirus. Amintim ca aceasta.

Cand se depun declaratiile fiscale: termenul era pe 25 martie, iar anuntul a fost facut acum

Statul roman are mai multe proiecte pentru ajutorarea populatiei si a micilor intreprinzatori pe timp de criza. Din pacate, va mai trece mult timp pana la implementare. Firmele din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )