Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Finantelor, acuzat ca joaca alba-neagra cu declaratiile fiscale

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, acuzat ca joaca alba-neagra cu declaratiile fiscale

Ministerul de Finante joaca alba-neagra cu declaratiile fiscale. Pe 16 martie, ministrul Finantelor, Florin Citu, a promis ca amana termenul de depunere a declaratilor fiscale de pe 25 martie pana pe 25 aprilie. continuă pe Antena3

Florin Citu, anunt de ultima ora: Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic

Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic, spune intr-o postare pe Facebook ministrul Finantelor Florin Citu, care acuza politicienii ca induc panica in societate.

Ministrul Economiei: Firmele nu patesc nimic daca nu depun declaratiile fiscale pana pe 25 martie

Virgil Popescu, ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, sustine ca firmele nu vor pati nimic daca nu depun declaratiile fiscale pana pe 25 martie. in plus, se suspenda sau nu incep masurile de executare silita prin poprire a creantelor bugetare, cu exceptia executarilor silite care se aplica pentru recuperarea creantelor bugetare stabilite prin hotarari judecatoresti pronuntate in materie penala.

Ministrul Finantelor avertizeaza social-democratii sa nu mai induca panica in societate

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a transmis, printr-un mesaj postat pe Facebook, un avertisment catre social-democratii sau simpatizantii acestora, sa nu mai mearga in emisiuni de televiziune si sa induca panica in societate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )