Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei: Este exclusa taierea salariilor bugetarilor

România Liberă România Liberă,
Ministrul Economiei: Este exclusa taierea salariilor bugetarilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, infirma scenariul taierii salariilor bugetarilor avansat in spa. continuă pe România Liberă

Ministrul Economiei, despre taierea salariilor bugetarilor cu 20%: Este solutia gasita de domnul Lazea, BNR. Nu se regaseste in programul de guvernare

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a vorbit joi seara despre solutia gasita de economistul sef al BNR pentru reducerea cheltuielilor de la buget, sustinand ca solutia privind taierea salariilor bugetarilor cu 20% reprezinta doar opinia domnului Lazea, neregasindu-se in programul de guvernare al PNL.

MINISTRUL ECONOMIEI: inghetarea salariilor demnitarilor se va intampla cu certitudine

Programul de guvernare al PNL nu vorbeste despre taierea salariilor bugetarilor, dar, cu certitudine, salariile demnitarilor vor fi inghetate, a declarat, ieri seara, ministrul Economiei, Virgil Popescu, conform Agerpres.

Virgil Popescu: Exclus taierea salariilor, exclus inghetarea salariilor; inghetarea salariilor poate fi la demnitari

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca exclude taierea sau inghetarea salariilor bugetarilor, dar ca se poate lua in calcul inghetarea salariilor demnitarilor, lucru care a fost facut si in 2020.

Ludovic Orban, despre propunerea lui Valentin Lazea privind scaderea salariilor bugetarilor: Sa o aplice la BNR! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a respins din nou solutia propusa de Valentin Lazea, economistul-sef de la BNR, de a fi redusa saptamana de lucru a bugetarilor, la pachet cu taierea salariilor cu 20%, pentru a se reduce.

Florin Citu, despre reducerea programului de munca si a salariilor bugetarilor: Nu luam astfel de masuri, din contra (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a declarat, luni, intr-un briefing de presa dupa sedinta de Guvern, ca nu se are in vedere reducerea programului de munca al bugetarilor sau al salariilor in acest.

Florin Citu a declarat canu are in vedere reducerea programului de munca sau a salariilor bugetarilor

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca nu se are in vedere reducerea programului de munca al bugetarilor sau al salariilor in acest sector, intrucat astfel de masuri accentueaza criza economica si efectele revenirii se amana pe o perioada mai lunga.

Ludovic Orban: Poate atunci cand a vorbit de taierea salariilor, economistul-sef al BNR s-a referit la angajatii Bancii Nationale

Premierul Ludovic Orban a infirmat perspectiva scaderii salariilor in sectorul bugetar, care a fost avansata de Valentin Lazea, economist-sef al BNR, ca solutie pentru reducerea deficitului bugetar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )