Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban: Poate atunci cand a vorbit de taierea salariilor, economistul-sef al BNR s-a referit la angajatii Bancii Nationale

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Poate atunci cand a vorbit de taierea salariilor, economistul-sef al BNR s-a referit la angajatii Bancii Nationale

Premierul Ludovic Orban a infirmat perspectiva scaderii salariilor in sectorul bugetar, care a fost avansata de Valentin Lazea, economist-sef al BNR, ca solutie pentru reducerea deficitului bugetar. continuă pe Antena3

Ludovic Orban a anuntat cand va fi data in folosinta autostrada de centura a municipiului Bacau: Un proiect asteptat de mult timp (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, lucrarile la centura ocolitoare a municipiului Bacau. Potrivit sefului Executivului autostrada este aproape de finalizare. Ludovic Orban:.

Ludovic Orban, despre propunerea lui Valentin Lazea privind scaderea salariilor bugetarilor: Sa o aplice la BNR! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a respins din nou solutia propusa de Valentin Lazea, economistul-sef de la BNR, de a fi redusa saptamana de lucru a bugetarilor, la pachet cu taierea salariilor cu 20%, pentru a se reduce.

Ministrul Economiei, despre taierea salariilor bugetarilor cu 20%: Este solutia gasita de domnul Lazea, BNR. Nu se regaseste in programul de guvernare

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a vorbit joi seara despre solutia gasita de economistul sef al BNR pentru reducerea cheltuielilor de la buget, sustinand ca solutia privind taierea salariilor bugetarilor cu 20% reprezinta doar opinia domnului Lazea, neregasindu-se in programul de guvernare al PNL.

Ludovic Orban, despre perspectiva scaderilor salariilor bugetarilor: Sunt stabilite prin lege. Trebuie sa trecem de acest tip de declaratii Ce se va intampla cu salariul minim

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a sugerat vineri ca bugetarii nu vor avea diminuate salariile incepand de anul viitor, pentru a reduce deficitul, asa cuma sugerat economistul sef al BNR. Premierul Ludovic.

Ludovic Orban, veste proasta pentru romani: Daca as spune ca suntem pregatiti, v-as minti

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a vorbit despre vaccinul anti-COVID-19. Acesta a dat lamuriri cu privire la perioada in care ar putea ajunge in Romania, cine il va putea face prioritar, dar si daca este obligatoriu sau nu. Cine va avea prioritate pentru vaccinare Invitat la RomaniaTV, Ludovic Orban a venit cu ultimele .

Ludovic Orban: Nimeni nu va fi lasat in urma in Romania pe care o vom construi. 6 decembrie e un moment de referinta, un apel pentru o cauza nationala (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi, despre programul de guvernare al liberalilor pe 2021-2024, document la care au contribuit peste 470 de specialisti. Orban a insistat ca 6 decembrie, ziua alegerilor.

Ludovic Orban: Desi a reclamat ca nu a avut sprijin, HoReCa a fost ajutata Noi am majorat pensiile cu cea mai mare valoare efectiva si am crescut investitiile in an de criza

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri seara, despre masurile pe care le-a luat Guvernul PNL in sprijinul diverselor sectoare ale economiei, afectate si ele de epidemia de coronavirus. Orban a sustinut ca.

Ludovic Orban: imi doresc ca fiecare copil care se naste in tara asta sa aiba acces la educatie si sa aiba sansa sa reuseasca in viata (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit joi, la lansarea programului de guvernare al liberalilor, despre prioritatile avute in vedere pentru urmatorii ani. in acest context, premierul s-a referit la asigurarea.

Ludovic Orban: Avem o oportunitate istorica. Fie folosim aceasta sansa si devenim o tara de top in Europa sau o ratam din nou si ramanem la coada plutonului (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al liberalilor pe 2021-2024, despre oportunitatile de dezvoltare pe care le are Romania in fata, date fiind mai.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre revenirea la starea de urgenta.

Premierul Romaniei a vorbit miercuri seara despre situatia Romaniei in contextul in care numarul cazurilor de COVID-19 cresc tot mai mult. Acesta a fost intrebat daca in tara noastra va reveni starea de urgenta, iar raspunsul lui a venit fara ezitare. Ce se intampla cu localurile care nu respecta masurile de restrictie Chiar daca noile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )