Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministrul Economiei: Am primit amenintari cu moartea din partea opozantilor

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei: Am primit amenintari cu moartea din partea opozantilor

Ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron, de dezvaluit, luni, in fata deputatilor din Adunarea Nationala ca a fost tinta unor amenintari cu moartea din partea opozantilor fata de un proiect de lege. continuă pe Antena3

Ministrul Economiei: Am primit amenintari cu moartea privind un proiect de reforme

Ministrul francez al economiei Emmanuel Macron a dezvaluit luni in Adunarea Nationala ca a primit amenintari cu moartea din partea unor membri ai profesiilor liberale reglementate notari, executori judecatoresti. ), domenii pe care doreste sa le reformeze, precizand ca a depus o plangere in acest sens, informeaza AFP.

Franta: Ministrul Economiei a fost tinta unor amenintari cu moartea

Ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron, a afirmat ca a fost tinta unor amenintari cu moartea din partea opozantilor fata de un proiect de lege initiat de el, care prevedea incadrarea tarifelor pentru.

Acuzatii grave din partea unui deputat irakian: Gruparea Statul Islamic cumpara armament din Romania. Ambasadorul roman neaga

Un deputat irankian face acuzatii extrem de grave, acesta avertizand ca gruparea terorista Statul Islamic este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania. Ambasadorul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )