Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre elevii care refuza sa poarte masca de protectie in clasa: Risca sa li se scada nota la purtare

B1 B1,
Ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre elevii care refuza sa poarte masca de protectie in clasa: Risca sa li se scada nota la purtare

Situatie alarmanta in Romania, dupa ce vineri s-a inregistrat un record de noi cazuri de coronavirus depistate in 24 de ore. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a atras atentia ca este necesar ca elevii si. continuă pe B1

Anisie, despre elevii care nu poarta masca: Risca scaderea notei la purtare

Elevii care isi dau masca jos la scoala risca sa aiba nota scazuta la purtare, pentru comportament neadecvat, a anuntat ministrul Educatiei.

ANISIE: Elevii care refuza sa poarte masca risca sa li se scada nota la purtare

Elevul care isi da masca jos la scoala trebuie sa stie ca risca sa i se scada nota la purtare, a spus vineri ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea a precizat ca exista un statut al elevilor cu obligatii si un regulament care include si masuri pentru aceasta perioada, conform Digi24.

Monica Anisie, despre masurile sanitare din scoli: Elevii care isi dau masca jos la scoala risca sa li se scada nota la purtare

Elevul care isi da masca jos la scoala trebuie sa stie ca risca sa i se scada nota la purtare, a spus vineri ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea a precizat ca exista un statut al elevilor cu obligatii si un regulament care include si masuri pentru aceasta perioada.

Lovitura de Teatru: Ministrul Educatiei anunta o noua materie pentru elevi!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a transmis joi, 1 octombrie 2020, introducerea unor noi discipline in unitatile de invatamant, transmite edupedu. ro.

Monica Anisie, anunt de ultima ora! Toti studentii sunt vizati

Subventiile pentru studenti au fost majorate. Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a decis cresterea subventiei pentru camine si cantine cu 10% pentru a contribui la implementarea masurilor de distantare fizica in spatiile de cazare existente si in spatiile de servire a mesei.

Monica Anisie anunta introducerea teatrului ca materie optionala in invatamantul preuniversitar

Prezenta la deschiderea anului universitar, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. Caragiale, Monica Anisie a precizat ca a aprobat introducerea teatrului ca materie optionala in invatamantul preuniversitar, pentru elevii de la clasele a III-a, a IV-a, a VI-a, a VII-a, a X-a si a XI-a.

LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza predarea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca profesorii care refuza sa predea online nu au ce sa caute in sistemul de educatie. Seful Executivului a mai precizat, vineri intr-o conferinta de presa la Ministerul Educatiei, ca achizitia tabletelor continua la toate nivelurile.

Vesti proaste pentru profesori! Ce se intampla cu cei care refuza predarea online

Fata de saptamana trecuta, s-a dublat numarul de scoli care au intrat in scenariul rosu. Pentru prima data de la cand a inceput pandemia de coronavirus, Inspectoratul Scolar Bucuresti anunta cu disponibilizarea cadrelor didactice care refuza sa predea online. Ce se intampla cu profesorii care refuza predarea online inca noua scoli din Bucuresti intra in .

Orban: Profesorii care refuza predarea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Profesorii care refuza sa predea orele online, acolo unde evolutia epidemiei de coronavirus impune trecerea in acest sistem de predare, nu au ce cauta in invatamant, a anuntat vineri premierul Ludovic Orban.

SONDAJ: Profesorii care refuza sa faca ore online ar trebui sanctionati?

Profesorii nu trebuie platiti pentru orele online pe care nu le sustin, iar cei care refuza sa predea astfel nu au ce cauta in sistem, spune premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )