Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anisie, despre masurile sanitare din scoli: Elevii care isi dau masca jos la scoala risca sa li se scada nota la purtare

Adevărul Adevărul,
Monica Anisie, despre masurile sanitare din scoli: Elevii care isi dau masca jos la scoala risca sa li se scada nota la purtare

Elevul care isi da masca jos la scoala trebuie sa stie ca risca sa i se scada nota la purtare, a spus vineri ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea a precizat ca exista un statut al elevilor cu obligatii si un regulament care include si masuri pentru aceasta perioada. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre elevii care refuza sa poarte masca de protectie in clasa: Risca sa li se scada nota la purtare

Situatie alarmanta in Romania, dupa ce vineri s-a inregistrat un record de noi cazuri de coronavirus depistate in 24 de ore. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a atras atentia ca este necesar ca elevii si.

Anisie, despre elevii care nu poarta masca: Risca scaderea notei la purtare

Elevii care isi dau masca jos la scoala risca sa aiba nota scazuta la purtare, pentru comportament neadecvat, a anuntat ministrul Educatiei.

Monica Anisie anunta introducerea teatrului ca materie optionala in invatamantul preuniversitar

Prezenta la deschiderea anului universitar, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. Caragiale, Monica Anisie a precizat ca a aprobat introducerea teatrului ca materie optionala in invatamantul preuniversitar, pentru elevii de la clasele a III-a, a IV-a, a VI-a, a VII-a, a X-a si a XI-a.

Monica Anisie, anunt de ultima ora! Toti studentii sunt vizati

Subventiile pentru studenti au fost majorate. Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a decis cresterea subventiei pentru camine si cantine cu 10% pentru a contribui la implementarea masurilor de distantare fizica in spatiile de cazare existente si in spatiile de servire a mesei.

CLOTILDE ARMAND, DESPRE SITUATIA VOTURILOR DIN SECTORUL 1: Va trebui sa fie o ancheta care sa fie dusa pana capat

Candidata USR PLUS pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca va face demersuri pentru ca cei care se fac vinovati pentru ceea ce a numit tentativa de frauda la votul din 27 septembrie sa fie pedepsiti.

Klaus Iohannis, despre testarea calatorilor din aeroporturi: Statele au inceput sa reindroduca tot felul de restrictii. Este posibil sa avem si noi nevoie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu privire la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care are in plan testarea calatorilor de pe aeroporturile din tara, ca este posibil ca si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )