Libnet.ro
UNICEF

07:46

Anisie, despre elevii care nu poarta masca: Risca scaderea notei la purtare

Hotnews Hotnews,
 Anisie, despre elevii care nu poarta masca: Risca scaderea notei la purtare

Elevii care isi dau masca jos la scoala risca sa aiba nota scazuta la purtare, pentru comportament neadecvat, a anuntat ministrul Educatiei. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre elevii care refuza sa poarte masca de protectie in clasa: Risca sa li se scada nota la purtare

Situatie alarmanta in Romania, dupa ce vineri s-a inregistrat un record de noi cazuri de coronavirus depistate in 24 de ore. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a atras atentia ca este necesar ca elevii si.

CORONAVIRUS |Cum pot transmite virusul persoanele pozitive asimptomatice: Risc major de infectare pentru cei care nu poarta masca si se afla in spatii inchise, neaerisite si aglomerate (FOTO, VIDEO)

Persoanele infectate cu noul coronavirus, dar asimptomatice, pot raspandi infectia mai ales in situatiile in care nu poarta masca de protectie si se afla in spatii aglomerate pentru o perioada mai lunga de.

Monica Anisie, despre masurile sanitare din scoli: Elevii care isi dau masca jos la scoala risca sa li se scada nota la purtare

Elevul care isi da masca jos la scoala trebuie sa stie ca risca sa i se scada nota la purtare, a spus vineri ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea a precizat ca exista un statut al elevilor cu obligatii si un regulament care include si masuri pentru aceasta perioada.

ANISIE: Elevii care refuza sa poarte masca risca sa li se scada nota la purtare

Elevul care isi da masca jos la scoala trebuie sa stie ca risca sa i se scada nota la purtare, a spus vineri ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea a precizat ca exista un statut al elevilor cu obligatii si un regulament care include si masuri pentru aceasta perioada, conform Digi24.

Elevii care primesc tablete gratis, trebuie sa le dea de fapt inapoi! Orban: Nu se dau definitiv familiilor, ne este foarte greu

Tabletele promise gratis pentru copiii care nu au posibilitati sa faca scoala online nu se vor da definitiv elevilor, ci intr-o forma de comodat. Cei mici trebuie sa le returneze, daca nivelul de raspandire al virusului din localitatea respectiva scade.

Dan Tudorache, despre barbatul care a luat procesele verbale: Le strangea si mergea cu ele....

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, Dan Tudorache, sustine ca barbatul care a vrut sa plece cu procesele verbale din sediul Biroului Electoral al Sectorului BES) 1 avea acest drept.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )