Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, despre pensiile speciale: Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an

România Liberă România Liberă,
Ministrul Finantelor, Ionut Misa, despre pensiile speciale: Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an

MInistrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, la postul de televiziune Digi24, ca deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an, si ar ajunge la 17,2 miliarde lei, anul viitor, daca nu se indexeaza pensiile cu inflatia. continuă pe România Liberă

Ministrul Finantelor, Ionut Misa: OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la anul sa sustinem bugetul de pensii, chiar daca exista un numar mare acum de cereri de pensionare

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca astazi e din ce in ce mai dificil sa se sustina bugetul de pensii din fondul de echilibrare, el explicand ca bugetul de pensii a avut, anul trecut, un deficit de 15,6 miliarde de lei, acordat din fondul de echilibrare, iar anul acesta este vorba despre un deficit de 14,1 miliarde. Aceasta reglementare legislativa ne va ajuta practic la anul sa putem sa sustinem bugetul, chiar daca exista un numar mare acum de cereri de pensionare, deoarece cresteau salariile, afirma ministrul Finantelor.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa: Ne incadram in tinta de deficit

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca Romania se va incadra in tinta de deficit de 3%.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat cand va avea loc reectificarea bugetara: Speram sa fie pozitiva

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a declarat, la postul de televiziune Digi24, ca rectificarea bugetara va avea loc in luna septembrie, iar autoritatile spera ca aceasta va fi pozitiva.

Ministrul Finantelor: 70 la suta dintre banci nu platesc impozit pe profit. Ordonanta despre pensiile speciale va sustine bugetul de pensii

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat miercuri, la postul Antena 3, ca 27 de banci au evitat plata impozitului pe profit in Romania, in ultimii cinci ani.

Dacian Ciolos, despre pensiile speciale: O parte a raului e deja facut

Fostul premier Dacian Ciolos spune ca a atras inca de anul trecut atentia ca pensiile speciale votate in Parlament aproape pe banda rulanta sunt ipocrizie electorala exprimata pe spatele.

Dacian Ciolos, despre pensiile speciale: O parte a raului e deja facut

Fostul premier Dacian Ciolos a reamintit ca a atras atentia inca din 2016 ca pensiile speciale votate in Parlament pe banda rulanta sunt o ipocrizie electorala. O parte a raului e deja facut, sustine Ciolos.

Ionut Dumitru (Consiliul Fiscal) despre pensiile speciale : Intentia Guvernului e corecta, poate indrepta o situatie aberanta

Intentia Guvernului de a schimba modul de calculare a pensiilor speciale este una corecta, declara la RFI presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru.

Traian Basescu despre pensiile speciale: Ce ziceti, dragi PSD-isti care trebuie sa platiti ce ati votat in 2012 si 2015?

Fostul sef al statului, presedintele PMP, Traian Basescu, a sustinut, miercuri, intr-o postare pe facebook, ca PSD ar intelege, abia acum, inechitatea sistemului de pensii speciale pe care l-au elaborat, in anul 2015, Victor Ponta si Gabriel Oprea.

Premierul Tudose despre pensiile speciale: Nu e doar o chestiune de impact bugetar ci si de moralitate. Trebuie sa facem curatenie

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, la Antena 3, ca situatia pensiilor speciale trebuie rezolvata pentru ca este o problema de moralitate, nu numai de impact bugetar.

Premierul Tudose, despre pensiile speciale: Nu o sa dam nicio Ordonanta peste noapte

Premierul Mihai Tudose declarat, luni, ca Guvernul nu va da peste noapte o Ordonanta in cazul pensiilor speciale. Nu o sa dam nicio Ordonanta peste noapte, v-o spun cu toata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )