Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat cand va avea loc reectificarea bugetara: Speram sa fie pozitiva

România Liberă România Liberă,
Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat cand va avea loc reectificarea bugetara: Speram sa fie pozitiva

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a declarat, la postul de televiziune Digi24, ca rectificarea bugetara va avea loc in luna septembrie, iar autoritatile spera ca aceasta va fi pozitiva. continuă pe România Liberă

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, despre pensiile speciale: Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an

MInistrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, la postul de televiziune Digi24, ca deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an, si ar ajunge la 17,2 miliarde lei, anul viitor, daca nu se indexeaza pensiile cu inflatia.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa: OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la anul sa sustinem bugetul de pensii, chiar daca exista un numar mare acum de cereri de pensionare

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca astazi e din ce in ce mai dificil sa se sustina bugetul de pensii din fondul de echilibrare, el explicand ca bugetul de pensii a avut, anul trecut, un deficit de 15,6 miliarde de lei, acordat din fondul de echilibrare, iar anul acesta este vorba despre un deficit de 14,1 miliarde. Aceasta reglementare legislativa ne va ajuta practic la anul sa putem sa sustinem bugetul, chiar daca exista un numar mare acum de cereri de pensionare, deoarece cresteau salariile, afirma ministrul Finantelor.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa: Ne incadram in tinta de deficit

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca Romania se va incadra in tinta de deficit de 3%.

Ionut Misa, ministrul Finantelor: Bancile care evita impozitul pe profit trebuie sa-nteleaga ca nu suntem o tara de mana a treia

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat miercuri ca 27 de banci au evitat plata impozitului pe profit in ultimii cinci ani si le-a transmis acestor banci ca Fiscul cunoaste aceste operatiuni si nu le mai tolereaza pentru ca Romania nu este o tara de mana a treia.

Ministrul Finantelor: Din cele 46 de banci din Romania, 31 sunt pe pierdere. 15 banci au platit impozit pe profit in ultimii 5 ani

31 dintre cele 46 de banci din Romania sunt pe pierdere si doar 15 banci au platit impozit pe profit in ultimii 5 ani, a declarat miercuri, la Antena 3, ministrul Finantelor, Ionut Misa. El da vina pentru aceasta situatie pe asa-numitele operatiuni de optimizare fiscala efectuate de banci.

Ministrul Finantelor: Unele banci din Romania au realizat pierderi nejustificate prin transferul de NPL

O parte din bancile din Romania au inregistrat pierderi nejustificate in ultimii ani prin transferul de credite neperformante NPL) pentru a evita plata taxelor, a declarat joi ministrul Finantelor, Ionut Misa, laDigi24. Misa a declarat ca, din cele 46 de banci existente in Romania, 31 nu au platit impozit pe profit in ultimii cinci ani, iar 15 au platit.

Ministrul Finantelor: Unele banci din Romania au realizat pierderi nejustificate prin transferul de NPL

O parte din bancile din Romania au inregistrat pierderi nejustificate in ultimii ani prin transferul de credite neperformante NPL) pentru a evita plata taxelor, a declarat joi ministrul Finantelor, Ionut Misa, la Digi24.

Ministrul Finantelor: 70 la suta dintre banci nu platesc impozit pe profit. Ordonanta despre pensiile speciale va sustine bugetul de pensii

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat miercuri, la postul Antena 3, ca 27 de banci au evitat plata impozitului pe profit in Romania, in ultimii cinci ani.

Ministrul Finantelor: OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la anul sa sustinem bugetul de pensii

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a facut, miercuri, o serie de declaratii despre scandalul izbucnit ca urmare a acordarii pensiilor speciale. El declarat ca OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la.

Ministrul Finantelor: 70% dintre banci nu au platit impozit pe profit in ultimii cinci ani

70% dintre bancile din Romania nu au platit impozit pe profit in ultimii cinci ani, a declarat Ministrul Finantelor, Ionut Misa. Ne-am concentrat si pe companii mari. Am indraznit sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )