Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor trage un nou semnal de alarma: Nu vom mai putea plati pensii in 20 de ani!

România Liberă România Liberă,
Ministrul Finantelor trage un nou semnal de alarma: Nu vom mai putea plati pensii in 20 de ani!

In Romania cu siguranta nu se vor putea plati pensii peste 20 de ani in cazul in care pensiile admin. continuă pe România Liberă

Ministrul Finantelor spune ca exista consens politic pe tema pensiilor speciale. Florin Citu: Nu putem sa mai avem doua Romanii

Un sistem de pensii in care avem doua tipuri de oameni - unii speciali si altii care primesc pensii bazate pe contributivitate - trebuie sa se sfarseasca, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice,.

Klaus Iohannis, intalnire de urgenta cu Ludovic Orban si ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o noua sedinta la Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu.

Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat. Ministrul Finantelor bate in retragere

Reactia ministrului de Finante Florin Citu, dupa ce motiunea simpla Guvernare PNL-numele tau este austeritate- a trecut, luni, in Senat, cu 59 de voturi pentru, 56 impotriva si doua abtineri. Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat Motiunea simpla, care poarta titlul Guvernare PNL-numele tau este austeritate, depusa la .

Tariceanu trage un semnal de alarma: Daca vom continua asa, economia va incetini

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a tras un semnal de alarma cu privire la economia Romaniei si a aratat ce trebuie schimbat pentru ca aceasta sa creasca, in loc sa scada.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Guvernul Dancila stia ca deficitul bugetar va depasi 4% din PIB

Fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici au stiut inca de la inceputul anului ca deficitul bugetar va depasi 4%, dar au preferat sa nu ia nicio masura pentru reducerea acestuia, a declarat, ieri, Florin Citu, actualul ministru de resort, cu prilejul unei conferinte de presa in care a prezentat mai multe note interne intocmite de func and 172;tionarii publici din cadrul institutiei pe care o conduce.

Senatorii social-democrati l-au demis pe Ministrul Finantelor, Florin Citu

Cu 59 de voturi pentru, 56 de voturi impotriva si 2 abtineri, Florin Citu a fost demis de majoritatea parlamentara social-democrata a senatorilor din functia de ministru al Finantelor Publice. Senatorii PSD au votat motiunea simpla introdusa impotriva lui Citu si initiata de Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor Publice, care a lipsit, ieri, la dezbaterea si votul din plenul Senatului.

TAROM incheie anul cu pierderi de 190 de milioane de lei. Ministrul Bode: Lucrurile arata foarte rau. Vom cere doua ajutoare in suma totala de peste 150 de milioane de euro (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anuntat ca va cere un ajutor de salvare de 47 de milioane de euro, respectiv un ajutor de restructurare de 110 milioane de euro pentru redresarea situatiei de la TAROM,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )