Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ministrul francez de Externe: Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze Ucraina

Adevărul Adevărul,
Ministrul francez de Externe: Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze Ucraina

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, a declarat pentru postul I-tele, ca Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze in acest moment Ucraina in blocul comunitar, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Laurent Fabius: Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze Ucraina

Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze Ucrainei, a reiterat sambata seful diplomatiei franceze Laurent Fabius, la revenirea de la ceremonia de investire a presedintelui ucrainean Petro Porosenko ocazie cu care noul lider la Kiev a insistat asupra vointei de aderare a tarii sale la UE, transmite AFP.

Franta:UE nu este pregatita sa integreze Ucraina

Petro Porosenko a tinut un discurs foarte pro Uniunea Europeana, poate mai mult decat tarile UE sunt pregatite sa accepte, a declarat ministrul francez la postul I-tele.

MAE francez: UE nu este pregatita sa integreze Ucraina

Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze Ucraina, a reamintit ieri and seful diploma and tiei franceze, Laurent Fabius, la intoarcerea de la ceremonia de investire a pre and sedintelui ucrainean, Petro Poro and senko, care a subliniat dorin and ta Kievului de a adera la UE, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Franta: UE nu este pregatita sa integreze Ucraina

Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze Ucraina, a reamintit sambata seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, la intoarcerea de la ceremonia de investire a presedintelui ucrainean, Petro Porosenko, care a subliniat dorinta Kievului de a adera la UE, relateaza Agerpres.

Franta: UE nu este pregatita pentru integrarea Ucrainei

Uniunea Europeana nu este pregatita pentru integrarea Ucrainei, a reiterat sambata seful diplomatiei franceze Laurent Fabius, la revenirea de la ceremonia de investire a presedintelui ucrainean Petro.

Ministrul de Externe cere cresterea prezentei SUA si NATO in Romania

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, le-a cerut celor trei senatori SUA prezenti la Bucuresti sprijin pentru cresterea prezentei Statelor Unite si a NATO, pe termen lung, in Romania si un accent mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )